Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tényleg nem szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg nem szeretitek a nagy mellű lányokat?

Figyelt kérdés

Itt azt olvastam ha egy lány kiírt egy kérdést, hogy kis melle van, akkor a fiúk azt válaszolták, hogy nem baj, az pont jó, a nagyok nem szépek, sőt.... :S

És ez most elbizonytalanított. Nekem elég nagyok vannak.

Általába leszorítom őket dehát ígyse sokkal lesz kisebb. Szóval??

2012. márc. 11. 19:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

nem a mellért fogok szeretni egy lányt,ha kics az is jó ha nagy az is,csak magát fogadja el.Egyébként jobban örülök a nagyobbnak :)))

20F

2012. márc. 13. 10:27
 22/35 anonim ***** válasza:
50%

Dinka. Takargatod, leszorítod? Nem vagy normális....

Mondjuk nekem C kosár alatt nem jön be nő, ha D, és mint a kérdezőé, 90 körüli, háááát........ TÖKÉLETES!

2012. márc. 13. 10:51
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek más tetszik, én nem szeretem ha tul kicsi de azt se ha tul nagy szóval én pl elég bonyolult vagyok ebből a szemszögből
2012. márc. 13. 10:53
 24/35 anonim ***** válasza:
55%

Tanuld meg babám!

1. A pasiknak mindegy, hogy mekkora a mell, csak luk legyen a lába közt!

2. Amennyiben ez nem így lenne,akkor az 1. pont lép életbe.

23N

2012. márc. 13. 11:02
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne szégyeld, szép az, a többi lányok meg csak féltékenyek! Irigykednek mert nekik kicsi jutott... Legyél rájuk büszke inkább és ne takargasd! Fiatal lehetsz még, hány éves vagy? A pasik meg fognak őrűlni a cicijeidért és ez a lényeg, nem az irigy csitrik!

:D

29F

2012. márc. 13. 11:04
 26/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. márc. 13. 11:13
 27/35 anonim ***** válasza:
53%

A túl nagy mellet nem szeretem.Az az ideális ami pont elfér a kezemben.

24F

2012. márc. 13. 11:20
 28/35 anonim ***** válasza:
76%

Már az se jó ha nagy? :D Lényeg, hogy legyen min sírni, tipikus nő :P

Nekem mindegy mekkora, ha formás az pluszpont.

2012. márc. 13. 13:35
 29/35 jujubas ***** válasza:
73%
Figyelj. Én egy 17 éve pasi vagyok.az osztályunkban pl. kb mindenki szereti ha egy csajnak nagy melle van. Persze ez ízlés kérdése, de a mostani barátnõm az osztálytársam (17) és asszem 100D-s a mérete és a suli kb. fele megdugná. Szóval neaggódj. Ha szeret a barátod elfogadja. És amint írtam nagy csöcs a király:)
2012. márc. 15. 22:37
 30/35 jujubas ***** válasza:
73%
De egyébként ha küldenél képet a melleidrõl hogy segíthessek hogy mennyire szép? Nemmuszàly meztelent csak pólóban arc nélkülis meglehet mondani. UI: Csak segìteni szeretnék mivel kb. a te korodbeli vagyok...
2012. márc. 15. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!