Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tényleg nem szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg nem szeretitek a nagy mellű lányokat?

Figyelt kérdés

Itt azt olvastam ha egy lány kiírt egy kérdést, hogy kis melle van, akkor a fiúk azt válaszolták, hogy nem baj, az pont jó, a nagyok nem szépek, sőt.... :S

És ez most elbizonytalanított. Nekem elég nagyok vannak.

Általába leszorítom őket dehát ígyse sokkal lesz kisebb. Szóval??

2012. márc. 11. 19:04
1 2 3 4
 11/35 aszomszedneni ***** válasza:
100%
mindenkinek van egy ideállja , van akinek a nagy, van akinek a kicsi, meg van akinek csak pont egy frankón tenyérbemászó tetszik ... szóval szerintem baromira nem kéne ezen pajzsolnod !
2012. márc. 11. 19:17
 12/35 A kérdező kommentje:

Én se vagyok kövér, vékony vagyok és alacsony, így meg gondolhatjátok hogy nézek ki ezekkel a dinnyékkel. :S Remélem megértitek a problémámat.

Nem értem miért ennyire nagyok, anyukámé kisebb mint az enyém. És még kitudja mennyit nő majd.

2012. márc. 11. 19:19
 13/35 anonim ***** válasza:
53%

Én pont, hogy a nagyokat szeretem, imádom, kis mellbimbó udvarral és nagy bimbóval, olyan jó őket szopogatni:)

Csak ne legyen szilikon, szeretem ha eredeti és puha, ha kicsi az sem baj ha jó a lány popsija és szép az arca.

2012. márc. 11. 19:19
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is az a véleményem h hülye vagy. Most komolyan azért sanyargatod őket mert pár deszka pics@ féltékeny. Mert igen, csak féltékenyek. Nem tesz ám jót h leszorítod
2012. márc. 11. 19:21
 15/35 A kérdező kommentje:
Mást nemtudok csinálni. Szégyellem.
2012. márc. 11. 19:28
 16/35 anonim ***** válasza:
53%
Az nem baj, ha nagy, de ha lógós, és olyan nagy káddugó mellbimbód van, az nem szép.
2012. márc. 11. 19:33
 17/35 A kérdező kommentje:
Értem. :S Hát melltartóban nem lóg, de ha leveszem akkor igen.
2012. márc. 11. 19:34
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem! De ez egyénfüggő. Amúgy tudnál ide linkelni egy képet magadról? Arc nélküli is jó,de jó a rád hasonlító "illusztráció" is amit googlen keresel.
2012. márc. 11. 19:58
 19/35 anonim ***** válasza:
2012. márc. 11. 21:20
 20/35 anonim ***** válasza:
79%

Azok a lányok akik a hátad mögött sugdolóznak valószínűleg irigyek, mert nekik csak szúnyogcsípést jutott.

Az iskolákban mindig ilyenek a gyerekek, hogy kiközösítik aki más. Ne rejtegesd azokat a szépségeket, inkább legyél büszke rájuk!

2012. márc. 11. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!