Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb pasiknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb pasiknak tényleg bejönnek a 14 év körüli lányok?

Figyelt kérdés
Egy csomo tizen éves azt mondja hogy nagyon szeretik egymást a huszon éves barátjával...:S
2009. jún. 10. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én 15 évesen mondom azt h nekem 15(gimis<< mm h 9-es legyen na értitek) és max 18 v 19 de inkább 18

és én ezt be is tartom nekem ennél se öregebb se fiatalabb pasi nem kell!

de még annyit hogy a 20 éves pasik keresik a fiatalabb csajokat!

15/L

2009. jún. 10. 18:07
 12/14 anonim ***** válasza:

hátha a 14 éves kis ribanc engedi hogy szétkúrják azt ennyi volt háát akk igy járt..

de ha erőszakolásról van szó hát az más..mert igazából annak sem NAgyOn szokott következménye lenni mer nem mernek utána erről beszélni a lányok és inkább eltitkolják ezt és hát ennyi nem derűl ki.:S

2009. jún. 10. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Mivel a korukbeliek többet megéltek már és tapasztaltabbak, meg tudják állapítani, hogy ki az, aki tényleg szereti őket és ki az, aki csak meg akarja fektetni.

Na ez egy tapasztalatlan 14 éves kislányról nem mondható el. Őt könnyebb hitegetni ilyen korban mindenféle nagy dologgal, amit a kis naiv persze elhisz.

Nekem is volt 13 évesen 19 éves barátom, de többet annál, hogy arcon puszilt akkor se engedtem volna, ha térden állva könyörög. Végül kitartott mellettem, nem csalt meg, én dobtam a végén. Szóval vannak kivételek is, csak elég ritka.

16L

2009. jún. 10. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
jaja, bejönnek, főleg ha van szex is. Az a lényeg.
2009. jún. 11. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!