Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek megmondnai egy lánynak hogy tetszik, és miért érzem ezt cikinek?
De nem úgy kell csajt szerezni, hogy azt mondod:
Helló, nagyon tetszel. stb..
hanem én pl. nem is ezekkel, egyszerűen bókoltam meg beszélgettünk. Majd amikor már éreztem h szorosabb kapcs. már mindent mondtam :)
Ez hülyeség...
Nálam már több féleképpen nyomultak,volt olyan is aki nagyon kedves volt,de nekem akkor sem jött be,mert minden másban különböztünk és finoman elmondtam hogy én hogy gondolom a dolgokat és ennyi.
Én pl.:szeretem mikor a pasi 1-2 randi iután megmondja hogy bejövök neki(már ha bejövök).Nem kell azt túl ragozi elég annyit mondani egy csajnak:SZia!Láttalak már (xy helyen)szeretnélek megismerni!"Ha bátrabb vagy odairhatoda/mondhatod hogy "megtetszettél nekem".Szerintem nem ciki.De ha elgyengülsz és félsz akkor a csaj visszafog vele élni és max még hülit vagy leoszt...
Azért nem mered, mert félsz a visszautasítástól.
De ha megteszed, legalább tudod mire számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!