Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szerelmes belém vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe mát nyár óta szaralmes vok és összel össze is jöttem vele.Az elején dult a románc akár hajnali háromig is birtunk beszélni. Csak a szájra pusziig jutotunk el de már a csókrol is beszélt ,hogy hol és mikor lenne a csók de sajna nem történt meg. Csak első fél évben járt napközibe és csak akkor és ott tudtunk együt lenni ,de másodk félévben kiiratkozott. Innen már sejtettem hogy nem fog menni a kapcsolatunk. Az új évet úgy mond együt önepeltünk mert fb-on beszélgetünk (más más városban lakunk csak egy osztályba járunk)ahogy már nem járt napközibe egyre csak romlot az állapotunk. Nem igazán tudtunk beszélgetni meg együtt lenni unalom nélkül. Nem is igazán van velem mostanság mert azt hiszi hogy másba vagyok szerelmes. (ami nem igaz)Folyton csak a többi barátommal barátaival van és csak veltk tud szórakozni ahogy látom. Nem szeretném elveszíteni de nagyon úgy látom hogy elveszítem. Mit csinljak hogy jobb legyen a kapcsolatunk ha randizni se randizhatunk???(titok kapcsolat) És miről tudnánk beszélgetni???(13-14 évesek vagyunk)2012. márc. 11. 12:07
2/6 A kérdező kommentje:
Azért mert volt 2 osztálytársam akik jártak és annyira zavarták az osztálytársaim őket hogy már színte a miat szakítottak.... :/
2012. márc. 11. 12:21
3/6 anonim válasza:
Eleg hulye osztaly...:S Megkene verni oket:D
Beszelgetnetek kell, csak vigyazz ne eroltesd nagyon, az se jo.
Mirol tudnatok beszelgetni? Hat ezt te kene tudd. Probalj meg valamirol beszelni ami erdekel teged es ha latod hogy nem nagyon erdekli akkor keres mast ha az se, akkor hagy a sracot a francba, ha nem erdekled ot, ne faraszd magad, lesz jobb is ;) fiatal vagy meg ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát az osztály már csak ilyan :S xD
Nagyon köszönöm :D (Y)
2012. márc. 11. 12:48
5/6 anonim válasza:
hát próbálj meg vele erről beszélni,hogy szeret-e téged..:)
kérdd meg,hogy iratkozzon vissza a napközibe ...:) sok sikert!!:)
6/6 A kérdező kommentje:
hát.... mostmár nem akar hozzám szólni és folyamatosan szekál.... elégé nagy bunkó lett.... most már nem érdekel a srác szóval mostmár nekem mind1 :/ :)
2012. máj. 26. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!