Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elküldött 8 lány (nem is engedte, hogy udvaroljak), akkor most csúnya vagyok?
Nagyon egyszerű: Ha lekoppint, hagyd a g.cibe. Amint közli, hogy tipli, vágd hozzá: Hm cica... Igazad van... Ilyen pasit nem érdemelsz meg...
Vigyorogj bele a fejébe aztán tipegj tovább. Lilulni fog a csaj feje.
Az meg, hogy ronda vagy e vagy sem, hát... Egyéni vélemény. Én sem vagyok egy matyóhímzés, de a szöveg sokat segíthet...
Hajrá!!!
Nincs gond a modoroddal?Nem vagy tul ramenos?
Amugy tenyleg ne probalkozz olyan lanyoknal,amelyek nem is tetszenek.
Ha gondolod privatban kuldhetsz kepet es elmondom a velemenyem.
"Ha átlagosan nézel ki, akkor kifejezetten csúnya lányoknál érdemes próbálkoznod, másnak nem fogsz kelleni."
Ilyen hozzáállással biztos nem fogsz kelleni, még a kutyának se. Ha átlagos vagy, de van személyiséged akkor menj oda nyugodtan jobb csajokhoz is. Ha nincs személyiséged, akkor tényleg csak a csúnyáknál van esélyed. De próbálkozni kell, nem lehetsz mindenkinek az ideálja, 1o-ből jó, ha 1-2 csajnak bejösz, mégha jóképű is vagy. Ennél lejjebb mégtöbbet kell próbálkozni.
mi lenne,ha nem 86féle változatban tennéd fel ide ezt a kérdést,hanem megpróbálnál ÉLNI?
mi nem fogunk tudni helyetted lányt találni,jó pár választ láthattál már,sok ember szingli,mégsem könyörög itt gyk-n,hogy úristen mit tegyek,jézus mi leheeet....
nőjj fel és kapd gatyába magad.
21L
Mert azok olyan lányok is... ha kedves vagy, akkor olyan lányoknak fogsz kelleni, akik a kedvességért vannak oda, nem pedig olyanoknak, akik a dizsiben egy tánc után már smárolnak valakivel.
Nem azon vana hangsúly, hogy 8 hanem hogy a lányok milyenek voltak. Ha miniszoknya, feszülős top volt rajtuk lehet nem azért mennek oda, hogy kedves srácokkal ismerkedjenek.
Hány éves vagy kedves kérdező?
Lehet, hogy a koroddal van probléma...
Nekem van egy tuti tippem, ha érdekel, küldj egy privát üzit, és megírom ott. Másokhoz meg ne hasonlítsd magad, lehet azok, akik minden héten más csajt visznek haza, HÁT...
A lényeg, fel a fejjel, És ha segítség kell írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!