Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfontosab a lányoknak amit egy fiún megnéznek, és ha nem jön be akkor szivacs van?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 21:23
12/44 A kérdező kommentje:
De. Csak az számít, hogy áolt-e. Legyen frissen borotvált, nem ragyás, jó haj (ha van), józan tekintet. Ha nem hiszitek olvassatok el itt vagy 200 kommentet ilyen kérdéseknél, ahol a lányok mindenhol azt írták, csak az a fontos, hogy ápolt legyen. Ha ezt elolvastátok, akkor majd hisztek nekem,
2012. márc. 10. 21:59
14/44 anonim válasza:
"lányok mindenhol azt írták, csak az a fontos, hogy ápolt legyen. Ha ezt elolvastátok, akkor majd hisztek nekem,"
És azt is írják, hogy a belső a fontos, és itt nem a pénztárca belsejére gondolnak. Lehet, hogy én egy párhuzamos univerzum lányaival szoktam találkozni?
15/44 anonim válasza:
ha valakinek nem tartom kifejezetten megnyerőnek az arcát, lehet felőlem akármilyen teste vagy személyisége, nem fogom potenciális partnernek tekinteni.
16/44 A kérdező kommentje:
74%-os, te fiú vagy és nagyon fárasztasz. Lépj le.
2012. márc. 10. 22:11
17/44 anonim válasza:
Tévedsz... Csak a nem szép lányok és nem helyes fiúk hangoztatják, hogy nem számít az arc, külső annyira... Pedig dehogynem:D A külső igenis fontos. Lehet egy fiú akármilyen magabiztos stb., ha egy szemüveges nem túl helyes srác. Nem igaz?
18/44 A kérdező kommentje:
Mi a gondod a szemüveggel? Egy szemüveg intelligens fiú látszatát kelti, azt meg nagyon szeretik a nők. De megcáfolhatsz.
2012. márc. 10. 22:43
19/44 anonim válasza:
Nincs gondom vele, én is szemüveges vagyok és fiú. Csak szerintem mindenki jobban néz ki szemüveg nélkül, mint szemüvegben. Alapból nincs bajom a kinézetemmel, csak ez az egy, ami zavar.
Az meg túlzás, hogy szeretik a nők... legalábbis szerény véleményem szerint.
20/44 anonim válasza:
A szemüvegesek senkinek sem tetszenek.:)
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!