Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak, hogy valaki értelmeset is írjon...
Ne tegyél semmit sem, "csak" annyit, legyél önmagad. Jönni fog valaki, akinek úgy kellesz, ahogy vagy! Bár, néha nehéz türelmesnek lenni, de megéri :)
Nagyon beleélted magad utolsó,,,
mára megvan a jó tetted?? Mert,ha igen akkor jöhet a bűntudat.
Buzgómócsing!
Írj neki egy oldalas esszét.
Miért nem tud senki normális választ adni a kérdésekre..? Ahelyett, hogy trollkodnátok, szolgáljatok hasznos infóval.
Szerintem nem kell semmit tenni. Légy kedves, az mindig beválik.
A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
Az ilyenek miatt nem jár ide már normális ember... hónapok óta nem léptem be,de látom itt semmi sem változott. Az életben is elég sok a bunkó, nem kell még itt is. Nem élem bele magam semmibe, a 42 év tapasztalata íratta velem azt, amit... jah.. meg a segíteni akarás! Egyesekkel ellentétben. És, igen, meg van a jó tett, és jól esik, ha segítettem. Fura (ez) ugye? No, látod, mindenki magából indul ki.... :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!