Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk jó lenne ha ez a két lány elhívna titeket buliba? Mert bejöttök nekik.
De én nagyon nem szeretem ezt a tükörimádó női kategóriát. Csak az a baj, hogy a legszebb lányok kb 90%-a tükörimádó.
11:37 :)
B@szki Vizuális típus vagyok, még belegondolni is zorall!!
Elmennék velük. Nem azért mert tükörben pózolnak. Amúgy szimpatikusak és lehet hogy a való életben nem is beképzeltek, sőt inkább kisebbségi érzés miatt próbálnak meg kitűnni.
Én se szeretem a pózolós lányokat. Elismerem hogy szépek de van olyan lány akinek nincs ekkora melle és nem festi magát és mégis vele sokkal szívesebben mennék bulizni.
Hm, én nem mennék el. Kitalálnék valamit, hogy maradjunk otthon, vagy hármasban maradjunk.
Ha két ilyen csaj hív bulizni, akkor kell valaki nekik, hogy bármikor hazavihesse őket, lekoptassák, akit akarnak, és kedvükre ismerkedjenek, mert van egy biztos hátország, miközben azon agyalsz, hogyan kezdj velük valamit.
Én azt mondom, ne buliba menj, hanem találj ki nekik valami jobbat! Itasd őket, és viccelődjetek... Olyan helyen mozogj, ahol tied az irányítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!