Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki szeret kukkolni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 09:33
1/7 anonim válasza:
Persze hogy van. Én is. Még akkor is, ha kukkolás nélkül is láthatom (pl. párom), de izgató az, ha nem tudja hogy nézem. :)
2/7 A kérdező kommentje:
az is érdekes lenne, hogy van e olyan, aki szereti, ha kukkolják:)
2009. jún. 10. 09:44
3/7 anonim válasza:
nem szoktam kukkolni.Azt pedig nem tudom hogy szeretem e ha kukolnak mert nem tudok róla hogy kukkolna e vki.:))
4/7 anonim válasza:
jaja, a kukkolás lényege, hogy nem tudja az alany hogy kukkolják, ezért a kérdés is abszurd.
5/7 anonim válasza:
Van aki kukkolni szeret s van akinek külön élményt jelent a meglévőkön felül ha kukkolják,fotózzák..stb.Mit lehet ehhez hozzátenni?Csak egy teljesen szubjektív véleményt részemről, mely szerint utóbbi jobban jár, mivel már valamiért kukkolják.Előbbre tart az eseményekkel..
6/7 anonim válasza:
Nyáron sokat vagyok meztelen, és tudom, hogy a szomszédaim között van aki kukkol, sőt olyan is akad aki azért jön át mert tudja, hogy meztelenül vagyok és szeret így beszélgetni velem. Engem nem zavar ha meztelenül látnak, jól érzem magam meztelen és ha nekik ez jólesik kedves egészségükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!