Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izmos vagy nyeszlett?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel azon "vitáztunk" az este, hogy szeretné-e ha járnék konditerembe. Ö azt mondta nem nem szeretné mert nem szereti a kigyúrt pasikat. Mutattam neki két képet az egyik ez: [link]

a másik ez: [link]

Ö neki a nyeszlett alak teste jobban tetszik mint az izmosé :O. Van ilyen??? Vagy csak azért mondja, hogy jobban érezzem magam és ne keljen szenvednem a konditeremben?

Lányok írjatok :D

2009. jún. 10. 06:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
hát engem sosem vonzott a kigyúrt test, olyan műnek találtam mindig..., szal ha a két kép közül választani lehet, akkor mindenféleképp a "nyeszlett"-et választanám. sztem sokkal jobb :)
2009. jún. 10. 06:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
a második kép az nagyon gáz, azért a férfinek legyen tartása, legyen benne izom, de ne túlságosan annyira mint az első képen. Ha úgy érzed hogy kondizni akarnál, akkor menj el, nemhinném h a bnődet zavarná, ha valami izmosat is foghatna rajtad, egyes helyeken, pl a hason tök szexi.
2009. jún. 10. 07:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek :) Nekem a két kép közül jobban tetszik a kigyúrt. De itt most nem a képről van szó. Szóval a valóságban sem tetszik ha valaki nyeszlett, de azért az sem, ha túlságosan kigyúrt. Oké, megnézem az "izompacsirtákat", de nem szeretném ha a barátom olyan lenne. Legyen inkább az arany középút :)

A barátnőd pedig szerintem megmondta volna, ha jobban szeretne kigyúrtan. Ha ilyen voltál amikor összejöttetek, akkor így szeretett meg:)

2009. jún. 10. 07:20
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :) a félreértések elkerülése végett a második képen nem én vagyok.... Azért annyira "nyeszlett" nem vagyok :)
2009. jún. 10. 07:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy nőt jobban csábít az első kép, de engem személy szerint olyan szinten, mint néhány pasit a mindenem a kirakatban típusú nő. Viszont a 2. se szexi. A legjobb a kettő közötti állapot. Magadért járj gyúrni ha mész, ne másért ;)
2009. jún. 10. 08:35
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

előrebocsátom hogy sosem voltam/leszek annyira izmos mint az első képen... (abban lehet hogy van egy kis tömegnövelő is, nemtudom..mind1is) amikor szóbakerül egy csajjal, hogy szereti e az izmos fiúkat, az a válasz hogy nemszereti az ilyen kigyúrt izomagyú srácokat... DE: eddíg az összes odavolt azért, hogy nem voltam puha.. hogy volt rajtam izom.. plusz magamnak is jobban tetszek igy, és ez önbizalmat ad.. jah és el ne felejtsük, hogy remek szórakozás a konditerem, főleg haverokkal. :)

mindenkinek csak ajálani tudom :)

2009. jún. 10. 09:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Inkább izmos! A nyeszlett visszataszító nekem...
2009. jún. 10. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:

ez nekem tényleg a két véglet, de ha mar valasztanom kellene, akkor az izmos. ( a valosagban az " arany kozeput" jon be)

Bocsi, meg mindenki, aki " nyeszlett", de egyszeruen ha meglatok egy olyan felepitesu pasit, rosszul vagyok...A nyeszlettek altalaban magasok is, és amikor latom ezeket a 180-190 centis fickokat , a 30 kilojukkal, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajj...

2009. jún. 10. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért kell választani ? Szerintem a kettő között a tökéletes. (Ne végletekben gondolkodjunk már)
2009. jún. 10. 11:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a kigyurt pasik csunyak, de az mindenkinek jol all ha kisportolt, az nem feltetlenul jar tobbletsujjal. Lehet valaki vekony meg kisportol is egyszerre.
2009. jún. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!