Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos vagy nyeszlett?
A barátnőmmel azon "vitáztunk" az este, hogy szeretné-e ha járnék konditerembe. Ö azt mondta nem nem szeretné mert nem szereti a kigyúrt pasikat. Mutattam neki két képet az egyik ez: [link]
a másik ez: [link]
Ö neki a nyeszlett alak teste jobban tetszik mint az izmosé :O. Van ilyen??? Vagy csak azért mondja, hogy jobban érezzem magam és ne keljen szenvednem a konditeremben?
Lányok írjatok :D
Őszinte leszek :) Nekem a két kép közül jobban tetszik a kigyúrt. De itt most nem a képről van szó. Szóval a valóságban sem tetszik ha valaki nyeszlett, de azért az sem, ha túlságosan kigyúrt. Oké, megnézem az "izompacsirtákat", de nem szeretném ha a barátom olyan lenne. Legyen inkább az arany középút :)
A barátnőd pedig szerintem megmondta volna, ha jobban szeretne kigyúrtan. Ha ilyen voltál amikor összejöttetek, akkor így szeretett meg:)
előrebocsátom hogy sosem voltam/leszek annyira izmos mint az első képen... (abban lehet hogy van egy kis tömegnövelő is, nemtudom..mind1is) amikor szóbakerül egy csajjal, hogy szereti e az izmos fiúkat, az a válasz hogy nemszereti az ilyen kigyúrt izomagyú srácokat... DE: eddíg az összes odavolt azért, hogy nem voltam puha.. hogy volt rajtam izom.. plusz magamnak is jobban tetszek igy, és ez önbizalmat ad.. jah és el ne felejtsük, hogy remek szórakozás a konditerem, főleg haverokkal. :)
mindenkinek csak ajálani tudom :)
ez nekem tényleg a két véglet, de ha mar valasztanom kellene, akkor az izmos. ( a valosagban az " arany kozeput" jon be)
Bocsi, meg mindenki, aki " nyeszlett", de egyszeruen ha meglatok egy olyan felepitesu pasit, rosszul vagyok...A nyeszlettek altalaban magasok is, és amikor latom ezeket a 180-190 centis fickokat , a 30 kilojukkal, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!