Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ti örülnétek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti örülnétek ha a bnőtöktől egy plüss szivecskét kapnátok amire az van írva hogy i love you? Vagy az túl csajos?

Figyelt kérdés
bárki válaszolhat a lényeg h minél többet léccilécci
2009. jún. 9. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén?Nem akarlak megbántani,de nem.Ez inkább lánynak való ajándék.
2009. jún. 9. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék:-)

Szerintem nem csajos, a lényeg hogy kifejezze a szeretetedet iránta, ha értelmes ember, amúgysem az ajándékot fogja nézni hanem a szándékot:-)

2009. jún. 9. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok.én nem adnék...de végülis a gesztus alényeg..ha udvarias a srác, úgy tesz mintha örülne...

20/L vagyok ha ez fontos...

2009. jún. 9. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokás fiúnak szivecskét adni. Azt inkább a lányoknak adnak.

Én mindennek örülök, amit a barátnőmtől kapok. A lényeg, hogy szeretettel adja, és gondol rám.

De ez is egyénenként változik.

2009. jún. 9. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék, sőt bántana, hogy ilyen személytelen dolgot kapok.
2009. jún. 9. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez lányoknak való ajándék nem egy fiúnak
2009. jún. 9. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A szivecskés plüs,miért személytelen?te mit szoktál adni a párodnak?de amúgy szerintem se fiunak való,inkább csajszinak!
2009. jún. 10. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csajos, viszont egyetértek azzal, hogy személytelen. Igazából még barátnőknek sem adnék ilyet. Ha ajándékot veszel a párodnak, akkor az kötődjön olyasmihez, amit ő szeret vagy kettőtökhöz kapcsolódik.
2009. jún. 10. 12:43
 9/9 A kérdező kommentje:
az a baj h olyan dolog amit kifejezetten szeretne nincs legalábbis eddig még nem tudok róla,ezért gondoltam a szivecskére és majd később miután jobban megismertem jöhetnének a személyesebb ajándékok..am meg sztem nem személytelen..de azért köszi a válaszokat mindenkinek:)
2009. jún. 10. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!