Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kicsi a cicim, és ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a cicim, és ezért nagyon kevés az önbizalmam, és úgy érzem h a fiúk észre se vesznek. Mit tehetek? 16/L

Figyelt kérdés

2012. márc. 8. 13:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
2012. márc. 8. 14:25
 12/21 anonim ***** válasza:
A melltartó sokat ront az öszképen, így nem lehet megállapítani, küldj melltartó nélkülit.
2012. márc. 8. 14:33
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

16 évesen ne panaszkodj légyszíves, ha ekkora melled van már most! Vannak nők, akiknek tényleg pici mellük van, azok mit szóljanak? Örülj, hogy domborodik. Mások teljesen laposak, úgy néznek ki, mint a pasik és azok is túlélik valahogy. Nyugodj meg, emiatt ne legyen önbizalomhiányod :)! Ha valaki szerelmes lesz beléd, annak így fogsz tetszeni és nem fogja érdekelni, hogy nem D-s a melled.

2012. márc. 8. 14:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Az én szememben nem kicsik a melleid.
2012. márc. 8. 14:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Légy "k*rva" egyből a figyelem középpontjában találod magad.
2012. márc. 8. 14:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Őszintén... Mit akarsz a fiúktól?
2012. márc. 8. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

Kedves 1-es! Elmondanád, hogy a kismellű nőket miért lehet szeretni? Mármint nekem nem annyira kicsi, elégedett vagyok vele, de azért a tényleg kicsi mell rajongókat nem értem. Miért jó? Barátnőmnek tényleg "nincs", a férje úgy szereti, de ő nem tud belenyugodni. Egy nő mégiscsak szeretné, ha legalább lenne melle, még ha nem is nagyok.

A kérdezőnek pedig szerintem rendben vannak a mellei. Lesz még nagyobb szerintem, de a mostani méret sem tragikus. Majd szülés után, meg érettebben máshogy fogod ezt látni. :)

2012. márc. 8. 15:25
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem változtattam semmin se! Egyszerűen csak, úgy látszik, későn érő tipus vagyok, s most kezdtek el a hormonjaim működni. :) Alakra és nagyságra is változtak, szerencsére pozitiv irányba.

2012. márc. 8. 15:47
 19/21 anonim ***** válasza:

felállt a farkam. kb 8mp kellett az erekcióhoz :D , sztem nem kéne aggódnod miatta! Különben meg ez nem is kicsi!

F18

2012. márc. 8. 21:54
 20/21 anonim ***** válasza:

"Elmondanád, hogy a kismellű nőket miért lehet szeretni?"

Te elmondanád, miért ne lehetne? Van, akinek a nagyon nagy seggű, van akinek a dagadt nők jönnek be, azon szerinted mit lehet szeretni? Van olyan cimborám, aki lesz*rja, ha lóg a lány melle, csak jó nagy legyen; simán lehet, hogy valakinek az apró mell jön be. Nem az, ha nincs, hanem ha kicsi. A barátnőd férje azért szereti, mert a barátnődön van.

2012. márc. 9. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!