Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nyugtató pillangó tényleg olyan jó, mint mondják?
Figyelt kérdés
A Joy egyik cikkében olvastam róla, ahol az 5 pontból ötöt kapott. Aki már próbálta, azok szerint is ennyire hatékony? Nem szeretnék 8000 Ft-ot kidobni az ablakon.2012. márc. 8. 00:04
1/9 anonim válasza:
Ez valami új cucc felétek? Valami új fetamin vegyület?
4/9 anonim válasza:
Google: [link]
Egyébként arról hogy milyen nem tudok nyilatkozni, remélem később sem fogok tudni, de sírvafakadtam a röhögéstől.
6/9 anonim válasza:
mi a tökömért NYUGTATÓ pillangó a neve? :D esküszöm, azt hittem valami új relaxációs meditációs bigyóról van szó
7/9 lila nyuszi válasza:
Jó lehet, nyuszis változatú nem jó...
9/9 anonim válasza:
8000 forintot egy ilyen szarért? ennyi pénzért már luxus vibrátort kapsz, nem pedig egy műanyag szar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!