Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha olyan téren tapasztaltabb pasit szeretnék?
Figyelt kérdés
Eddig még nem nagyon volt és egyre jobban kíváncsi vagyok milyen lehet.2012. márc. 7. 23:45
11/18 anonim válasza:
A 01:42 nyert, mert én csak 32 vagyok. A tapasztalatról meg annyit, ha tudnád hány (csodaszép) növel voltam elpirulnál.
12/18 anonim válasza:
Na, miután a fiúk abbahagyták a kakaskodást válaszolok:) Én egy tapasztaltabb fiúval vesztettem el a szüzességem, és amikor anyukámnak elmondtam, ő elmesélte, hogy amikor ő lefeküdt az első pasijával szörnyű volt, mindketten tapasztalatlanok voltak, és nem tudták mit is kéne csinálni. Szóval ő örült neki tulajdonképpen. Nem gondolom, hogy baj lenne.
13/18 anonim válasza:
Nem baj, minden nőnek ez a vágya. Csak annyira vigyázz, hogy mi "tapasztaltabb pasik" csak komoly feltételek mellett maradunk meg egy nő mellett hosszabb távon. Szóval nagy eséllyel Te is egy újabb tapasztalat leszel. A jó a dologban, hogy Neked is jut nem kevés jó tapasztalat. :)
14/18 A kérdező kommentje:
20 vagyok , és a tapasztaltabb nem feltétlen azt jelenti hogy öreg , csak hogy tudja mit csinál
2012. márc. 8. 11:09
15/18 anonim válasza:
Akkor feküdj le valakivel, akiről tudod hogy jó az ágyban. Ismerkedni nem érdemes úgy, hogy "bocs, jó vagy az ágyban?", mert nem fogsz sok hiteles választ kapni :D
16/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok akárkivel lefeküdni , és nem tudom ki jó, vagy akiről tudom vele nem lehet.
2012. márc. 8. 12:58
17/18 anonim válasza:
az a baj, hogy annyit válogatsz, míg nem a végén egy olyan szart fogsz majd ki, akivel egy életre elmegy a kedved a szextől
18/18 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok ,
ha a hülyeséget félretéve szinkronizálom amit irtál akkor az jön ki belöle, hogy nem jön be a barátod az ágyban, mert tapasztalatlan vagy béna vagy mindkettö.
Lehet hogy összeszoktok idövel és neked is jó lesz a szex, de ha mégsem akkor nem tartom gáznak hogy továbblépsz és mást keresel. Sokan azt mondják, hogy a jó szex nem fontos egy igazi szerelemben, de azt a véleményt emeletes marhaságnak tartom és sajnálom aki tényleg úgy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!