Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy főiskolai diplomával rendelkező pasinak jobb esélyei vannak a nők terén, mint egy szakmunkást végzett pasinak?
minden bizonnyal...miért ne.
de az már bizonyított, hogy akik felsőoktatásban tanultak azoknak sokkal tartósabb kapcsolatok volt, van, lesz mint pl a szak vagy általános iskolát végzett blablablablabla...embereknek.
semmi jelentösége nincs a végzettségnek.
Ribik közt a pénz számit, de a diploma még ottt se, normális lányok közt meg egyik se.
35/F
Saját véleményem az hogy tökmindegy, hogy van-e diplomája, csak jó legyen, hűséges és szeressen.
Egyébként én nagyon nem szeretem, ha valaki okosabb nálam, illetve nem is maga tény, (mert nagyon sok ilyen van nyilván :D) hanem, ha érezteti is. Az a sírba visz.
Egyetemre járok jelenleg, de a barátom szakácsnak tanul és semmi gondot nem okoz a dolog.
Szóval szerintem ez egyénfüggő :) 19/L
Nincs összefüggés a kettő között.
Hiába van diplomája valakinek, ha mellé egy bunkó párosul. Inkább legyen mellettem egy ács.
Nem a végzettségével megy randizni az ember:D Ha már ez a legfőbb szempont akkor nem is te, hanem a lehetőségeid érdekli. Pl., hogy mennyit kereshetsz.. Ne légy primitív és szeresd őket, meg tarts ki mellettük jóban-rosszban:) Ez az amire a normális nőknek leginkább szükségük van, legalábbis szerintem:)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!