Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy főiskolai diplomával rendelkező pasinak jobb esélyei vannak a nők terén, mint egy szakmunkást végzett pasinak?
Figyelt kérdés
Sok lány szereti, ha diplomás pasija van. Az már nem érdekli, hogy milyen a pasi belsőre, deha már összeszerencsétlenkedett egy diplomát is, akkor már jöhet kategóriának tartják. Persze ha nem ronda a pasi.2012. febr. 28. 21:23
11/16 anonim válasza:
Vannak olyan p*csak, akiknek szamit.
Nekem pl. nem, pont most ismerkedtem meg egy olyan sraccal, aki bar erettsegizett, ket kezi munkat vegez. (Emelett olvasott srac, szoval semmit nem jelent a papir.) Hihetetlenül tetszik, szeretnivalo, talan alakul valami, csak nehogy felebredjek. :)
12/16 anonim válasza:
Én a magam részéről imádom az okos pasikat. Kritérium is, hogy nálam többet tudjon, mondjuk ez nem nehéz. De ez nem azt jelenti, hogy pl egy hegesztő munkással nem járnék elvégre többet tud a hegesztésről és a fémekről mint én.
13/16 anonim válasza:
Csak akkor, ha többet is keres.
14/16 anonim válasza:
"szakmunkás, kéz kezi munkából megélő"
Add vissza nyugodtan a diplomád, mert ennyit érsz vele. :D Normális lány meg nem válogat, ennyi.
15/16 anonim válasza:
Ha megnézel egy komoly társkeresőt, ott gyakori duma hogy értelmiségi társat keresek. Pedig ha a nő magába nézne, rájönne hogy szegény egész életében nem talált maga mellé társat mert túl nagyok az elvárásai, amúgy meg az idő is elrepült már felette, egyáltalán nem kívánatos, plusz többnyire ezeknek már gyerekük is van, de ők még kiállnak a magas igényeik mellett, miközben ők meg sem ütik az átlagot sem!
16/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van, túl magasan van a legtöbb nőnek az igényküszöbe. Nehéz azt megütni egy férfinak. Legyen értelmiségi, keressen legalább nettó 150-et, legyen magas, izmos. Meg kisnyúl nem?...
2012. márc. 2. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!