Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek az ilyen fiúkról mint én?

Figyelt kérdés
Csendes vagyok nagyon általában én szoktam hallgatni.Nem vagyok szex mániás(najó egy picit szoktam néha fantáziálni)de nekem nagyon fontos a szerelem.Nem is mennék bele egy szerelem nélküli szexuális kapcsolatba.Őszinte vagyok,nagyon érzékeny vagyok egy fiúhoz képest.Önfeláldozó vagyok(bármit megtennék azokért akiket szeretek).Nagy vágyam,hogy:Egy lánnyal családot alapítsak és az egész életemet velük akarom eltölteni.Nos ezek nem tipikus férfias dolgok és kiváncsi vagyok,hogy mi a véleményetek erről.17f
2012. márc. 7. 22:45
1 2
 11/17 lila nyuszi ***** válasza:

Ezek alapján nekem álompasi vagy! :)

20/N

2012. márc. 8. 00:10
 12/17 Balanus_concavus ***** válasza:
36%
Jaj névtelen fórumon írják itt neked a pozitív szöveget, de a valóságban pont lesz.rják a csajok az ilyen srácokat, természetesen ebben a korosztályban, az meg, hogy várd ki a megfelelő lányt... akkor nem fogsz k.félni még 10 évig? Huszonévesen a csajok is buliznak, züllenek, komolytalanok, persze megjátszák a komoly hölgyet, de fejben nem feltétlenül ott vannak mint most te 17 évesen. Szóval nem letörni akarlak de nem ez kell a nőknek, valahogy meg is kell hódítani őt, azt meg folyamatos hallgatással meg rögtön ekkora érzelmekkel nem lehet, az csak később elvárás náluk, miután már komollyá vált a kapcsolat.
2012. márc. 8. 01:19
 13/17 anonim ***** válasza:

már megbocsáss, egyik előző lány vagyok, akit leszóltál.

3 éve vagyok együtt a párommal, 17 éves korom óta. nem feküdtem le előtte mindenkivel, sőt senkivel.

ez az első komoly kapcsolatom, és az is marad.

úgyhogy bekaphatod.

2012. márc. 8. 01:23
 14/17 Balanus_concavus ***** válasza:
És a 17 éves fejedet a barátod azzal hódította meg ,hogy érzékenylelkű, családorientált és hallgatag? Melyik testrészedet kapjam be?
2012. márc. 8. 01:27
 15/17 anonim ***** válasza:

13. válaszoló. ott a pont.

persze balanusnak is van igaza; miszerint egy nőt először meg kell hódítani, és nem lerohanni rögtön a nagy érzelmekkel. viszont nem minden huszonéves lány züllik. én 19 vagyok, és igen, életemben egyszer voltam buliban, mondom, na köszönöm, de elég is volt. szóval kivárhatja a megfelelő lányt, pláne mert csak 17 éves. ha kijárja a középsulit, akkor biztos lesz legalább 1 lány, aki értékelni fogja őt. az is lehet, hogy több ilyen lány lesz. mert nem minden kapcsolat szól örök életre...

2012. márc. 8. 04:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Ennek nagy része negatívum a lányok számára, a többi pedig nem számít. A külső a legfontosabb nekik, aztán pedig h bunkó legyél.
2012. márc. 8. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:
hmm szerelmes vagyok *-*
2012. márc. 8. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!