Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisan reagált erre a párom, szerintem nem?
Kezdeném azzal, hogy az okokat nem magyaráznám el, de a lényeg nem véletlen tettem, amit tettem. Hibáztam, akárcsak ő korábban.
Lényeg:
Van egy 6 éves kapcsolatom. Kb. 1 éve megismertem valakit, egy suliba járunk, levelezőn. Minden nap felhívott a srác, lassan megkedveltem ,és mivel nagyon sok baj volt a párommal korábban,valahogy a figyelmem a másik felé kezdett húzni. Nem akartam testileg a párommal lenni, a másikra gondoltam, így nem bírtam megtenni. Valahol megszerettem a másikat, de nem bírtam azt mondani a páromnak, hogy vége. A másikkal semmi nem volt köztünk soha, mivel nem csalnám meg a párom senkiért, soha. Nálam ez alapszabály.
Szóval, kb 1 hónapja, a párom a gépemen kiszúrta, hogy a barátnőmmel róla e-maiezgetek. És beleolvasott. Az volt benne, hogy érzelmeket táplálok irányába, stb..stb... nagyon kiakadt, számonkért. Elmagyaráztam hogyan érzek és miért alakult így, persze nagyon megbántam. Tudta egyébként, hogy a srác naponta felhív, zavarta is, utálja nagyon, de én egy nagyon jó barátomnak tartom, közel áll hozzám. Senki nincs, akivel így megbeszélhetnék bármit is, mint azzal a sráccal.
A párom velem maradt, eszébe sem jutott, hogy szakítsunk, pedig én megkérdeztem, akarja-e, hogy itt vége legyen? Azt mondta nem, nekem bármit megbocsát, mert imád.
Azóta a párom jobban törődik velem, úgy érzem kezd az egész újra a régi lenni. De mégis azt érzem, hogy biztos bántja legbelül a dolog, és ez bánt. A srác már keveset hív, mert nem vettem fel neki sorozatban a telefont.
Igazából a párom kezdte, ez persze nem indok, 1 év után csalt meg. Évekig padlón voltam. És pont ez a srác volt az, akinél sok év után azt éreztem, valaki kirángatott a depressziómból, újra tudok valakinek hinni, pedig semmit nem tett úgy, csak jóbarátom volt. A párom viszont azt mondja ez nem ugyanaz. Hiába testileg nem csaltam meg, ezt 6 év után tettem, ami más, mint amikor ő 1 év után megcsalt.
Mit gondoltok erről az egészről, de őszintén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!