Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ilyen fiúnak valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyen fiúnak valaha esélye egy lánynál?

Figyelt kérdés
Szőke hajú,kék szem alacsony (165cm) egyáltalán nem gyúrós. (65kg) vicces,kedves. Szerintetek? Nyomorékok válaszát nem kérem, meg hogy tiszta szégyen vagy stb... 16/F (Sose volt barátnőm)
2012. márc. 6. 00:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
és egy ilyenek ? Szőke hajú,kék szemű, vékony 50kg, 175cm magas
2012. márc. 6. 00:45
 22/27 anonim ***** válasza:

00:45: Nekik még úgyse...

Szőke, kékszemű.. pf.. hol élsz te... Csak 83354 másik ilyen ember van az országban, ugyan miért téged választanának...

2012. márc. 6. 00:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk az 50 kiló 175 cm-höz az durva.
2012. márc. 6. 01:19
 24/27 anonim ***** válasza:

Igen, vannak alacsony csajok. Szerintem nem nagyon sok a 65 kg, bár én tízzel kevesebb vagyok és lány.

Szerintem nem kell kigyúrt állatnak lenni, hogy csajod legyen, elég, ha normálisan nézel ki.

2012. márc. 6. 07:10
 25/27 anonim ***** válasza:
Ideje lenne változtatni és akkor lehetne.
2012. márc. 6. 12:08
 26/27 anonim ***** válasza:
nálam nincs. alacsonyabb vagy mint én..
2012. márc. 6. 14:18
 27/27 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0

Ha ő becsajozott, sztem neked háremed lesz :)

Én magas vagyok egész jól nézek ki mivel tetszem pár lánynak, nem még nem jött össze semmi. Nem vagyok annyira extravertált mint amennyire akarom hogy legyek, meg kissé normálatlan lennék aszeM:D De összehozom, figyeld meg. Fiatalok vagyunk még, nem kell a pánik, annyi alacsonyabb lány van nálad hogy nem igaz. Mássz rá egy 7.esre(<3) én azt mondom :D

F18

2012. márc. 6. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!