Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Túl lehet lenni valaha is a nagy szerelmen?
Jaj velem is ez van.Bár én tudom,hogy sosem működne,ha újrakezdenénk sem.Van valaki,akivel szintén olyan minden,mint az áramütés.Az a baj,hogy valójában túl egyszerű lenne,ha átjönne,vagy én átmennék csak úgy.Egymásnak esnénk,semmi kétség.Fel-felbukkan az életemben,de valahogy meghátrálunk..Lezártam már a dolgot régen,de felemészt.Próbálok mások iránt nyitni,de nem sikerül.Már arra is gondoltam,hogy lefekszek csak úgy valakivel,aztán legalább majd azon fogok kattogni és nem a múlton :D Pláne,hogy ez a fontos férfi előtt rengeteget szórakoztam és bonyolódtam bele kalandokba és mindenféle hülyeségbe...Most pedig olyan vagyok,mint valami kislány,aki nem mer már senkivel sem kapcsolatba,de mégcsak testi kapcsolatba se kerülni :/
Bennem is valami eltört...Nálam 2éve tart ez a stressz...
25N
Hát sajnos tényleg bonyolult a sztori.Csak le kellene ülnünk face to face beszélgetni és akkor kiderülne.Ront a helyzeten, hogy véletlenül összefutottunk egy buliban,és én gyorsan eljöttem,pedig tudom, hogy maradnom kellett volna,akkor megtudtuk volna beszélni. Aztán napokig sms-eztünk,de valahogy mindig a csalódás jut eszembe és inkább ignoráljuk egymást.A vicc, hogy itt lakik közel :D
Nem tudom mi ez,mivel nem éppen vonzó a személyisége,de az érintésétől én meghalok... Próbálom elfelejteni valahogy.A futópad sokat segít ebben... :)
Nekem 4 év telt el, azóta nem is láttam.
Mégis gyakran elötör bennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!