Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek volt már ilyen? Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen? Túl lehet lenni valaha is a nagy szerelmen?

Figyelt kérdés
4 évig volt egy pasi az életemben, nagyon szerettem. Viharos kapcsolat volt, többször szét is mentünk, de utána mindig felkeresett, és újrakezdtük. Persze minden méltóságomat, és büszkeségemet feladtam érte, mert korábban senki iránt nem éreztem úgy, mint Iránta. Most viszont úgy néz ki, végleg vége. Én azóta próbálkoztam mással. Volt olyan pasi, aki tényleg érdekelt, de mikor intim helyzetbe kerültünk, egyszerűen semmit nem éreztem… Inkább undorodtam az érintésétől, semmint kívántam volna. És nem csak vele, más férfi iránt is így érzek. Jégcsap lettem, egyszerűen senkibe nem tudok beleszeretni. Pedig exem előtt volt 1-2 kapcsolatom, akkor nem voltak ilyen jellegű problémáim, de azóta valami eltört bennem. Úgy érzem, nem fogom tudni mással átélni ezt a csodát, amit vele. Ha csak megérintett, olyan volt, mint az áramütés. :) Nem is kifejezetten Ő hiányzik, hanem azok az érzések, amiket nyújtott. Nem is válaszokat várok, hanem inkább sztorikat, tapasztalatokat, ha más is volt már ilyen helyzetben. Ti hogy küzdtétek le? Mennyi idő után tudtatok beleszeretni másba, ha egyáltalán sikerült? 26/N
2012. febr. 12. 20:44
 1/8 lila nyuszi ***** válasza:
Nem, de jöhet másik.
2012. febr. 12. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek, sok sok idő kell. Jelenleg 3évnél járok, azóta sok minden történt már, de érzelmileg senkihez nem kerültem olyan közel mint hozzá!De elég volt ennyi idő ahhoz hogy elfogadjam, és felfogjam ... ha ő volt neked a nagy Ő, akkor szerintem ez normális. El kell fogadni hogy annak vége, és nem hozzá hasonlítani az érzéseket, érintéseket stb. Minden ember mást vált ki belőled, és lesz még olyan férfi aki meg tud érinteni testileg lelkileg, csak azt neked is akarni kell.
2012. febr. 12. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Jaj velem is ez van.Bár én tudom,hogy sosem működne,ha újrakezdenénk sem.Van valaki,akivel szintén olyan minden,mint az áramütés.Az a baj,hogy valójában túl egyszerű lenne,ha átjönne,vagy én átmennék csak úgy.Egymásnak esnénk,semmi kétség.Fel-felbukkan az életemben,de valahogy meghátrálunk..Lezártam már a dolgot régen,de felemészt.Próbálok mások iránt nyitni,de nem sikerül.Már arra is gondoltam,hogy lefekszek csak úgy valakivel,aztán legalább majd azon fogok kattogni és nem a múlton :D Pláne,hogy ez a fontos férfi előtt rengeteget szórakoztam és bonyolódtam bele kalandokba és mindenféle hülyeségbe...Most pedig olyan vagyok,mint valami kislány,aki nem mer már senkivel sem kapcsolatba,de mégcsak testi kapcsolatba se kerülni :/

Bennem is valami eltört...Nálam 2éve tart ez a stressz...

25N

2012. febr. 12. 20:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Hát én még „csak” egy évnél tartok, de lehet nekem is szükség lesz 3 évre, hogy teljesen túl tegyem rajta magam. Tudom, hogy nem hozzá kéne viszonyítanom, de olyan nehéz. Ha együtt vagyok valakivel, folyton az jár a fejemben, hogy Vele mennyivel jobb lenne… Utolsó, a mi sztorink kicsit hasonlíthat egymáshoz.:) Bár úgy veszem ki a szavaidból, hogy a férfi is érdeklődik irántad. Miért nem működne? Vagy inkább csak testi vonzalom van? Az egyéjszakással se lesz jobb, nálam egyszer volt rá példa azóta. Csak olyan szinten kattogtam rajta, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. :D
2012. febr. 12. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát sajnos tényleg bonyolult a sztori.Csak le kellene ülnünk face to face beszélgetni és akkor kiderülne.Ront a helyzeten, hogy véletlenül összefutottunk egy buliban,és én gyorsan eljöttem,pedig tudom, hogy maradnom kellett volna,akkor megtudtuk volna beszélni. Aztán napokig sms-eztünk,de valahogy mindig a csalódás jut eszembe és inkább ignoráljuk egymást.A vicc, hogy itt lakik közel :D

Nem tudom mi ez,mivel nem éppen vonzó a személyisége,de az érintésétől én meghalok... Próbálom elfelejteni valahogy.A futópad sokat segít ebben... :)

2012. febr. 12. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem 4 év telt el, azóta nem is láttam.

Mégis gyakran elötör bennem...

2012. febr. 12. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már 9 éve nem láttam, 3 évig voltunk együtt. Még a mai napig néha-néha álmodom vele vagy időszakosan előbukkannak az emlékek, amelyek fájnak még mindig. Tudom, hogy ő volt a nagy szerelem az életemben, sosem fogom elfelejteni és sosem leszek túl rajta. A mostani párommal, akivel 7 éve vagyok együtt jól megvagyok, de sosem fogom annyira szeretni, mint a nagy Ő-t. Azt hiszem az első szerelmet sosem felejti el az ember, ez így normális. 29/N
2012. febr. 12. 23:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtat, hogy mások is küzdenek hasonló érzésekkel.:) A barátaimnak szégyellem bevallani, hogy még mindig sokat gondolok rá. Az a rossz, hogy eddig tartottuk a kapcsolatot, annak ellenére, hogy nem voltunk együtt, de az utóbbi időkben már egyáltalán nem beszélünk. Persze butaság lenne azzal ámítani bárkit is, hogy szerelemből barátság… de akkor is rossz, hogy a fontos dolgokat már nem velem osztja meg, ő amolyan pasi, és fiúbarát volt egyben. És mikor még hónapok múlva is ezen görcsölök, hogy már nem keres, mindig elszégyellem magam, hogy van, aki 10-20 év házasság után elválik, mégis talpra áll, én meg ezen sírok. Tudom, hogy sokat segítene a dolgon, ha én is összejönnék mással, de egyszerűen baráti szeretetnél többet nem tudok érezni senki iránt, így meg csak ámítanám. Azt tudom, hogy nem fogom soha elfelejteni, nem is ez a célom, de olyan jó lenne, ha tudnék végre nyitni mások iránt.
2012. febr. 13. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!