Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért verik át a lányokat ezek a típusú srácok/férfiak?
Arra lennék kíváncsi, hogy azok a férfiak, akik értelmesek, intelligensek, de valamiért mégis csak a szexre vágynak, miért csinálják azt, hogy befűznek egy lányt, 1-2-3 vagy akár még több hónapig is járnak vele, a tenyerükön hordozzák, megtesznek minden ilyen baromi udvarias, lovagias dolgot, hogy a lány már-már azt gondolja, hogy van egy tökéletes barátja, aki milyen aranyos és romantikus, és a végén mégis az van, hogy 1x vagy max párszor szexelnek és lelép?
Ennek mi értelme? Értem, hogyha valaki csak szexelni akar és ezt megmondja, vagy értem ,hogyha valaki lefekszik egy buliban valakivel, az többet ne várjon, de vajon ezek a pasik ezt miért csinálják? Kell, hogy lássák, hogy így mekkorát rúgnak a csajba, és mégis megteszik, pedig tudják mekkora fájdalmat okoznak?
Annyi barátnőm járt így, ismertem pár fickót is közülük, és egyáltalán nem néztem volna ki azokból a pasikból, hogy első szex után lelépnek... Amire 1-2 hónapot vártak.
Szóval nem általánosítok, tudom, hogy nem minden srác ilyen, azt is, hogy lányban is biztos van ilyen, engem most az érdekelne, hogy aki ilyen srác, az vajon miért csinálja?
noss... :)
- a csaj tetszik nekik, tényleg szeretik is belészeretnek, ez mind így igaz is lehet! tenyerükön hordozzák, és mindezt szeretetből teszik ez is igaz lehet...
DE! Megunják..unalmas lesz nekik a lány, egy idő után nem találnak már benne semmi érdekeset..és egyre jobban lecsökken a vágyuk iránta a szeretetük..kiszeretnek belöle szépen lassan meert unalmas érdektelen lesz a lány..
-.vagy egyszerűen kell kis idő ahhoz h megismerjék a lányt és rájöjjenek, hogy nem kötnék le vele magukat..és tovább keresik ŐT!
"mert lenne rájuk csak szexre is kereslet,"
NINCS.
Gondold el, ha semmi udvarlás, semmi fűzőcske, csak jóképű kandúr odamegy egy csajhoz: "te, éppen kanos vagyok, jössz dugni?"
Hát nem mondom, hogy egyetlen egy csaj se menne el vele, de azért azt hiszem, a többség úgy elhajtaná, hogy nem találna vissza.
Ezért inkább udvarlás és fűzőcske. Meg ígérgetés, meg várakozás. Előbb-utóbb így megkapják, amit akarnak.
Tehát ez a célravezetőbb módszer.
Pedro
egyrészt igen, a vadászat élménye.
másrészt a többséget csak így lehet megkapni, de társaságnak sem rossz, kíváncsiságból kitart az ember, hátha megéri.
harmadrészt ha menet közben rá is jössz, hogy nem ez a csaj életed szerelme, még "adsz egy esélyt", hátha az ágyban újraértelmezed...meg ha már eddig eljutottál...
negyedrészt ha túl sokat vár valaki, akkor sokat vár el...aztán kiderül, hogy nem nagy truváj, vagy egyenesen 0, teszemazt még az ágyban is játsza a királylányt, szalvétával fogja a f@szt, eltartott kisujjal. akkor többször, tovább minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!