Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon találok majd egy fiút? Többi lent.
Figyelt kérdés
Vajon találok olyan fiút aki kedves , úriember , hűséged bár vannak hibái...az mindenkinek van.De úgy szeretném megtalálni , hogy összefutunk nem pedig "keresve".Lehetséges ez?2012. márc. 4. 21:45
12/18 anonim válasza:
Én is így szeretném, hogy csodaszerűen, véletlenül összefutunk és egymásba szeretünk...
17/F
13/18 anonim válasza:
Debrecenben a belvárosban összefuthatnánk, ha gondolod. :D
14/18 anonim válasza:
Az attól függ, hogy hol kellene összefutnunk :D
16/18 anonim válasza:
Szerintem mindenki így szeretné megtalálni azt akire szüksége van. Ha nem görcsölsz rá, akkor előbb-utóbb összefogsz vele találkozni :)
17/L
17/18 anonim válasza:
Kedves #16!
Választ adtál a kérdésemre! Köszönöm! Szerintem nagy igazság van abban, amit mondasz! :)
"Ha nem görcsölsz rá, akkor előbb-utóbb összefogsz vele találkozni."
Most már nem görcsölök ezen, majd csak összefutok egyszer Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!