Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon miért nem nyitottak a lányok még barátságra sem?
azért, b@zd+, mert a Facebook nem barát- vagy társkereső oldal
barátokat face to face kell keresni, és nem Facebookon
ott csak tartani kell a kapcsolatot a már meglévőkkel, segíti a kommunikációt
mellesleg persze, csak barátkozni akarsz a lányokkal, mert gondolom a férfi-nő barátság harcos és elkötelezett híve vagy
bocs, de a leírtak alapján egy elég nyomulós pasasnak tűnsz... főként ha nem veszed magad észre abból sem, ha nem írnak rád/vissza, meg nem kérdeznek...
Az ok nagyon egyszerü.
Egy valamire való Nönek milliónyi kidolgozott testü napbarnított, jó egzisztenciával rendelkezö egyén ír.
Nekik válaszolnak, teljesen mindegy mennyire megalázó hangvételü a levél.
Egyszóval nem vagy nekik elég jó és kész.
ma 22:00
Tökéletesen megfogalmazta a lényeget!
Kolléga én is így jártam, ezeknek a buta, elkényeztetett, beképzelt lányoknak csak a legmenőbb, leggazdagabb, legjóképűbb, legizmosabb hapsik kellenek.
Náluk nem számít az ember jellem, nekik csak a külsőségek a fontosak, ha találnak egy nagyon jóképű hapsit, azt sem bánják, ha megverik őket vagy megcsalják, nekik csak ez a hapsi kell!!
Szánalmasnak tartom azokat, akik facen keresnek társat. Nagyon irritáló mikor ki van rakva, hogy kapcsolatban vagyok mégis írnak a kis mitugrászok és nem veszik észre magukat. Fiú és lány között, pedig nem létezik barátság(pláne nem facebookon)!
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!