Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20év alatti lányok miért hiszik azt hogy menő az hogy cigiznek meg isznak? Facebookon is nincs olyan nap hogy ki ne írjon egy lány ilyesmit. :/
De jó, én elmúltam 20 :)
Nos, vannak ilyen korú ismerőseim, de egyáltalán nem ilyenek, szóval el sem tudom képzelni te kikkel barátkozol.
Az, hogy mit írsz ki face-ra az nem egyenlő azzal amit teszel. Én sem értem, hogy ez miért van, de attól nem lesz jobb, hogy megmutatod, mi lesz belőlük. Hiszen van egy ilyen vicc is:
"Azzal akarják csökkenteni az alkoholfüggők számát, hogy óriásplakátokra kirakják egy alkoholfüggő máját.
Két alkoholista látja ezt, és az egyik megszólal.
- Te Pisti, ha tényleg így néz ki, akkor soha többé nem eszek májat"
Amíg vannak, akik ezt tényleg menőnek és irányadónak gondolják, addig lesznek is ilyenek.
Ha nem kapnának annyi lájkot meg műbarátot érte (na meg f@szt sokan), akkor rögtön abbahagynák.
Sok az ilyen buta mai fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!