Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejön ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek bejön ha valaki zenekarban játszik?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 21:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Miért? Milyen bandások jönnek be? :)
2012. márc. 4. 21:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából úgy minden jöhet. Rock,Dj,jazz minden csak az ilyen opera meg ezeket nem nagyon bírom :D
2012. márc. 4. 21:32
 13/26 anonim ***** válasza:
A Dj az mióta banda? :D
2012. márc. 4. 21:33
 14/26 A kérdező kommentje:
Én jazz ben jàtszom és szabadidömben gitàrozok
2012. márc. 4. 21:34
 15/26 anonim ***** válasza:
Van 2 haverom akik együtt nyomják szval egyik kever másik beat boxol közben és végül is ketten vannak szóval egy banda.:D
2012. márc. 4. 21:35
 16/26 anonim ***** válasza:
na az jó gitárt azt majdnem mindenki szereti :)
2012. márc. 4. 21:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát az inkább csak duo :)
2012. márc. 4. 21:37
 18/26 anonim ***** válasza:
Jó rendben. akkor bocsáss meg :D
2012. márc. 4. 21:38
 19/26 anonim ***** válasza:
Jólvanna, csak gondoltam szőrszálhasogatok kicsit :D
2012. márc. 4. 21:39
 20/26 anonim ***** válasza:

Nekem annyira nem, de persze ez sokmindentől függ. Udvarolt nekem egy srác, aki zenélt, de ettől se lett vonzóbb sajna, így hárítottam, plusz ismertem még rajta kívül egy csávót, aki szintén játszott bandában, de az teljesen lökött volt és primitív.

Persze egy csomó vonzó srác zenél, és szerintem elismerésre méltó és szimpatikus, hogy van hozzá tehetségük. Fenti példákat csak azért mondtam, mert ha egy fiú alapból ellenszenves, akkor szemernyit se javul a helyzet pusztán ettől.

2012. márc. 4. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!