Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami idézetet irna valaki, ami arra utal, hogyha nem voltam neki elég jó régen, akkor takarodjon most nagyon messzire?
Figyelt kérdés
köszi2009. jún. 8. 22:31
1/3 anonim válasza:
Hééé, minden jót bébi, kérlek, ne sírjál!
Minden jót bébi, kérlek, ne sírjál!
Sírtál volna akkor, mikor elhagytál!
Takáts Tamás: Pocsolyába léptem...
2/3 anonim válasza:
"Megváltoztunk nincs vissza út, hát ennyi volt
Felébredtél, te is tudod, nem rólunk szólt
És vége, vagy inkább végre kimondom én, ha te nem tudod:
Viszlát!"
Road:Nem rólunk szól
"Egy régi kép
Most már szép emlék
Mert hidd el, élvezem,
Hogy nem vagy már velem
De nekem így lesz jó
Kár minden szó
Eleget játszottál
Keress valaki mást"
Road:Tűnj el
Szerintem ez a második, Road: Tűnj el -az egész szám kb erről szól,szóval halgasd meg, vagy olvasd el az egész szöveget,ha érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!