Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 22éves lány vagyok. A párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22éves lány vagyok. A párommal kipróbáltuk párszor az anál szexet, amit élveztem! De egyszer nagyon durván csinálta. és én azóta nem akarom, de ő ezt nem érti meg! Szerintetek ez lehet szakító ok? Hogy értessem meg vele, hogy már nem akarom?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 12:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Történt esetleg valami testi károsodás is veled?

Megbocsáss, de én úgy érzem, mégsem bízol benne annyira. :-/

2012. márc. 4. 13:05
 12/22 A kérdező kommentje:
Történt valami, de arról nem szeretnék írni még akkor sem ha itt senki nem tudja hogy ki vagyok...de amúgy pont emiatt nem akarom! bízom benne,de erről neki nem beszéltem..hogy akkor velem mi történt! szeretném ha jó lenne neki,de ez a "valami" vissza tart sajnos
2012. márc. 4. 13:11
 13/22 anonim ***** válasza:
Pedig, ha ő tudna erről, akkor jobban megértené. Eddig, az összes párnál, akiktől hasonlót hallottam, és a lány őszintén elmondott mindent a fiúnak, a fiúnak is elment a kedve ettől.
2012. márc. 4. 13:16
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem merek erről beszélni vele, de így meg én vagyok a "rossz" aki mindig elutasítja és nemet mondd :/

Hidd el neki mondhatnék bármit, nem menne el a kedve:))

2012. márc. 4. 13:18
 15/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom... tök jó párnak tűntök. : ))

Megérné pedig leküzdeni ezt a gátlásod, ha már testileg sem vagy gátlásos.

2012. márc. 4. 13:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Ezt az egy dolgot leszámítva semmi problémánk nincs:) ha tehetjük egésznap szexelünk,minden új dologra nyitottak vagyunk! mikor felhozta ezt az anál dolgot,én egyből bele mentem mert bíztam benne:) csak most félek hogy ha én nem adom meg neki, akkor esetleg keres valakit akinek semmi gondja ezzel....
2012. márc. 4. 13:32
 17/22 anonim válasza:
20%
Te vagy az, Rebeka?
2012. márc. 4. 13:32
 18/22 A kérdező kommentje:
Engem nem Rebekának hívnak:))
2012. márc. 4. 13:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát, már megtettem a javaslatom. : D
2012. márc. 4. 14:06
 20/22 A kérdező kommentje:
Tegnap este megtört a jég és újra csináltuk:)
2012. márc. 8. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!