Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni magány ellen?
Olyan magányos vagyok,egyedül érzem magam.Van 1-2 barátom,de ők sem az igaziak.Ha gondjuk van rám terhelik,de ennyi.Néha elővesznek,de ha vmit én szeretnék,akkor nem érnek rá,nincs kedvük stb.
Ma is lenne egy koncert amire mennék,és nincs kivel.Olyan szar érzés.Biztos vagyok benne hogy más is ígyv an ezzel.Ti hogy kezelitek???
de mié? ennyire szar a helyzet? én is itthon vagyok, de azért ennyire nem vagyok szétcsúszva :D
esetleg privi? fb?, valahol nekem is el kell kezdeni :))
mintha én írtam volna..:(
megkérdezhetem h hova valósi vagy?
Hajdú-Bihar
Szinte minden érdekel,amit egy átlagos 20 évest.Filmek,zene,szórakozás,bulizás.
Szia, érdeklődnék, hogy változott-e valami? Sajnos kicsit magamra ismerek abban amit írtál, én is partihuligán voltam, még most is járogatok bulizni, de mindig olyan érzés van bennem, hogy egyedül vagyok. Vannak barátaim, de igazi barát 1-2 és nem is vagyok az a mindenkivel spanolós típus, mivel a felületi haverságok nem kellenek. Sajnos én is kezdem magányosnak érezni magam, és a legrosszabb, hogy nem tudom, mi vezetett idáig, nagyon sok ismerősöm van, sokat jártam bulizni, szórakozni, nem nagyképűségből, de jóképűnek és értelmesnek is tartanak, beszélgetni is tudok az emberekkel, komoly dolgokról is, de valahogy mégis egyre többször vagyok levert és kedvetlen és nagyon nem látom mitől lenne jobb, sajnos kisvárosban élek, ahol nagyon nincsenek új lehetőségek arra, hogy mozdulj ki, ismerkedj stb.. az ilyen msn, fészbúkos pötyögős skyjpolós barátságokból mér kinőttem. és sajnos elég zárkózott típus vagyok,bárkivel elvagyok egy szintig, de nehezen bízok meg úgy komolyabban az emberekben, és azt veszem észre a mai világban, hogy itt nem a valós értékek számítanak, hanem a rizsa a széplés és a külsőségek.. valahogy nekem meg nem ez az elsődleges. Igazából ezer gondolat kevereg a fejemben, be is fejeztem, csak érdeklődni akartam, hogy változott e valamit a helyzeted? :)
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!