Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni magány ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni magány ellen?

Figyelt kérdés

Olyan magányos vagyok,egyedül érzem magam.Van 1-2 barátom,de ők sem az igaziak.Ha gondjuk van rám terhelik,de ennyi.Néha elővesznek,de ha vmit én szeretnék,akkor nem érnek rá,nincs kedvük stb.

Ma is lenne egy koncert amire mennék,és nincs kivel.Olyan szar érzés.Biztos vagyok benne hogy más is ígyv an ezzel.Ti hogy kezelitek???

2012. márc. 3. 17:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
biztos velem van a gond.de a legnagyobb s*ggfejeknek is van baráti társaságuk.
2012. márc. 3. 17:59
 12/20 A kérdező kommentje:
itthon ülök egész hétvégén a sírás fojtogat
2012. márc. 3. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:

de mié? ennyire szar a helyzet? én is itthon vagyok, de azért ennyire nem vagyok szétcsúszva :D

esetleg privi? fb?, valahol nekem is el kell kezdeni :))

2012. márc. 3. 18:25
 14/20 A kérdező kommentje:
engem nagyon lesújt :(
2012. márc. 3. 18:28
 15/20 A kérdező kommentje:
pláne hogy annyira nagy bulis voltam,az az igazi partyarc,sose ültem itthon.hiányzik.
2012. márc. 3. 18:34
 16/20 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok,most kéne kiszórakoznom magamat.de a mostani "barátaim" arra sem lehet rávenni hogy péntek este megigyunk egy sört.
2012. márc. 3. 18:37
 17/20 anonim válasza:
A legkönnyebb olyan barátokat/ismerősöket szerezni, akikkel közös az érdeklődési körötök. Nem tudom mi foglalkoztat téged, de menj el önkéntesének, vagy valamilyen vallási közösségbe ahova jobban húz a szíved. A közös programok során majd kialakul, hogy ki az, akivel tényleg lehet barátkozni. Ha leírod mi érdekel esetleg mihez értesz, akkor tudok konkrétabban is segíteni.
2012. márc. 3. 19:25
 18/20 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna..:(

megkérdezhetem h hova valósi vagy?

2012. márc. 3. 20:29
 19/20 A kérdező kommentje:

Hajdú-Bihar

Szinte minden érdekel,amit egy átlagos 20 évest.Filmek,zene,szórakozás,bulizás.

2012. márc. 3. 21:40
 20/20 anonim válasza:

Szia, érdeklődnék, hogy változott-e valami? Sajnos kicsit magamra ismerek abban amit írtál, én is partihuligán voltam, még most is járogatok bulizni, de mindig olyan érzés van bennem, hogy egyedül vagyok. Vannak barátaim, de igazi barát 1-2 és nem is vagyok az a mindenkivel spanolós típus, mivel a felületi haverságok nem kellenek. Sajnos én is kezdem magányosnak érezni magam, és a legrosszabb, hogy nem tudom, mi vezetett idáig, nagyon sok ismerősöm van, sokat jártam bulizni, szórakozni, nem nagyképűségből, de jóképűnek és értelmesnek is tartanak, beszélgetni is tudok az emberekkel, komoly dolgokról is, de valahogy mégis egyre többször vagyok levert és kedvetlen és nagyon nem látom mitől lenne jobb, sajnos kisvárosban élek, ahol nagyon nincsenek új lehetőségek arra, hogy mozdulj ki, ismerkedj stb.. az ilyen msn, fészbúkos pötyögős skyjpolós barátságokból mér kinőttem. és sajnos elég zárkózott típus vagyok,bárkivel elvagyok egy szintig, de nehezen bízok meg úgy komolyabban az emberekben, és azt veszem észre a mai világban, hogy itt nem a valós értékek számítanak, hanem a rizsa a széplés és a külsőségek.. valahogy nekem meg nem ez az elsődleges. Igazából ezer gondolat kevereg a fejemben, be is fejeztem, csak érdeklődni akartam, hogy változott e valamit a helyzeted? :)

26 F

2013. okt. 6. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!