Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni magány ellen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni magány ellen?

Figyelt kérdés

Olyan magányos vagyok,egyedül érzem magam.Van 1-2 barátom,de ők sem az igaziak.Ha gondjuk van rám terhelik,de ennyi.Néha elővesznek,de ha vmit én szeretnék,akkor nem érnek rá,nincs kedvük stb.

Ma is lenne egy koncert amire mennék,és nincs kivel.Olyan szar érzés.Biztos vagyok benne hogy más is ígyv an ezzel.Ti hogy kezelitek???

2012. márc. 3. 17:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
fiú lány vagy?
2012. márc. 3. 17:26
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Például úgy, hogy szarok bele és nem a gyakorikerdesek.hu-ra öntöm ki a bánatom?

Próbáld ki, remek kezdésnek.

2012. márc. 3. 17:26
 3/20 anonim ***** válasza:
Sajnos semmi érdemlegeset nem tudok mondani.Egyedül punnyadok,főzök és eszem......még tanulni sincs kedvem.....néha egy könyv,egy film,séta,zene (csoki)segít,de nem túl tartós megoldás......várom én is a tippeket!:)
2012. márc. 3. 17:27
 4/20 A kérdező kommentje:

Lány vagyok!

Köszi második kedves vagy

2012. márc. 3. 17:37
 5/20 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez van. Ha én hìvom őket nem èrnek rà, de ha én nem ugrok egyből ha felhívnak megsértődnek.
2012. márc. 3. 17:39
 6/20 anonim ***** válasza:
A comb belső oldalán az ágyék alatt közvetlenül fut az emberi test egyik legnagyobb artériája az a. femoralis. Oda kell bökni a szikét, konyhakést, éles szerszámot. Egy percen belüli biztos halál. Én most vele szemezek, úgy sincsen értelme az életnek.
2012. márc. 3. 17:41
 7/20 A kérdező kommentje:
Én nem látom ilyen borúsnak.Csak nem gondolom magam egy olyan szarfejnek hogy csak ilyen barátaim legyenek.Imádok kimozdulni szórakozni,de az utóbbi egy évben nincs kivel.Elpocsékolom a fiatalságom úgy érzem.Mennék mindenfele,nah de egyedól ?
2012. márc. 3. 17:45
 8/20 anonim ***** válasza:
most kicsit boldogabb lettem, hogy nem vagyok ezzel egyedül :D én sehogy sem kezelem, telik az idő és várok...
2012. márc. 3. 17:49
 9/20 anonim ***** válasza:
én is így vagyok ezzel... már rohadtul elegem van
2012. márc. 3. 17:50
 10/20 A kérdező kommentje:

annyira rossz :(

itthon ülök egész hétvégén,ejtve vagyok.1 embre jönne el velem a koncertre,az is csak úgy hogy csak odamegyünk ,meghallgatjuk,és jövünk is el.semmi az hogy iszogassunk,vagy táncoljunk kcisit,szórakozzunk :(

2012. márc. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!