Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beleszerettem a tanáromba. Mit tegyek, hogy elfejtsem?
Figyelt kérdés
Nagyon bele szerettem a tanáromba :S
És totál jól néz ki, és órákon se tudom róla levenni a szemem^^^..Az egyik bnőm sejti, de h. őszinte legyek még neki se mondtam el, mert félek a véleményétől..mit tehetnék h. elfelejtsem?Kérlek válaszoljatok,köszönöm:)
2009. jún. 8. 17:09
11/20 anonim válasza:
figyelj. általánosba 13 évesen én is voltam szerelmes a tanárbácsiba. soha nem mondtam el senkinek, csak mégjobban teljesítettem info és töri órákon, akkor mosolygott és megdícsért. nekem ez elég volt, érd be te is ezzel és idővel elmúlik a tűz... hidd el ;)
12/20 A kérdező kommentje:
Kösszi és remélem :P
2009. jún. 8. 20:22
13/20 A kérdező kommentje:
Továbbra ish wárom a váálaszokat!
2009. jún. 15. 22:24
14/20 anonim válasza:
keress egy pasit egy veled korút.El is felejted.Soha ne mond meg .De ha mégis megmondod akkor készülhetsz arra hogy kifognak készíteni tehát szerintem fogadd meg amit mondok.
15/20 A kérdező kommentje:
Kerestem,és nem is kellett sokat várni mert lennének jelentkezők.De én így nemtudok "pasizni" vagy csak 1szerűen vkivel "járni" mert nem tudok vele törődni,és ezt természetesen ő ish észre veszi.Am eszembe sincs h elmondjam vkinek.De azért köszi.
2009. jún. 19. 10:06
16/20 anonim válasza:
13 évesen ne keressen senkit, szerintem. Diákos szerelem az oké, rajongás a tanárbácsiért. Majd elmúlik :)
17/20 anonim válasza:
Héth ezzel én is így vagyok. Csak kicsit kisebb a korkülönbség. Próbálok nem rá gondolni, és magamhoz illőt találni.Eddig zat hittem sikerül túljutnom rajta, de vele álmodtam és tisztára kivagyok. :S
18/20 anonim válasza:
majd kinövöd és remélhetőleg ezt az idióta írásmódot is, hogy "ish és wagy", mert nem éppen magyaros.
19/20 A kérdező kommentje:
én meg reméltem h ebbe nem köt bele senki. amugy a többi normális válasz adónak köszi:)
2009. júl. 27. 13:01
20/20 anonim válasza:
En is igy vagyok csak en 14 vagyok s a tanar 40 korul... en is probalom elfelejteni de nem megy. De az a baj h a tanar sejti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!