Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok rá egy normális fiúra?
Kedves kérdező vannak, csak nem érdemlitek meg őket. Intelligens vagyok, viszonylag művelt is, kedves, és udvarias, de ha kell akkor tudok határozott is lenni, vannak céljaim az életben, nem is kicsik, olyanok, amikről sokan csak álmodnak, és tudom, hogy meg tudom őket valósítani. A környezetem kifejezetten kedvel. Persze vannak hibáim is, nem lehet senki sem tökéletes.
Viszont azt vettem észre, hogy csinálhatok bármit, a nőknél nem lehetek sikeres, mert nem vagyok primitív bunkó, és nem vagyok kigyúrt, colos, állat. Egy viszonylag jóképű, de vékony astheniás alkatú fiatalember vagyok. Ennyi, elég ahhoz, hogy a drága mély érzésű hölgyek ne vegyenek emberszámba. Ja tudjuk, nektek védelem kell, de mégis mitől? Mitől tud egy nagydarab férfi titeket megvédeni? Ha az utcán megtámad valaki, azt nem egyedül fogja megtenni, hanem lényeges túlerőben, akkor pedig mindegy, hogy mekkora az ember, én viszont érzelmi és anyagi biztonságot tudnék adni a páromnak, mert én hiszek a hosszú távú kapcsolatokban, valamint olyan szakmám lesz, amivel szinte bárhol, bármikor kapok állást.
De ha a drága hölgyeknek egy primitív a gimnáziumot is csak nagy nehezen leküzdő, ostoba úthenger kell, akkor hajrá. De nem kell itt sírni, hogy megcsalnak titeket, meg átvernek, egy férfi két mondat után megmondja neked, hogy melyik faszi a veszélyes, és melyiket vezeti csak a farka, nem létezik, hogy nem szúrjátok ki őket! Pontosan tudjátok legbelül, hogy át lesztek vágva, meg lesztek csalva, de nektek mégis a bunkók kellenek, mert ő az alfahím.... Kíváncsi leszek, mi lesz egy-két mai lánnyal tíz év múlva, amikor két gyerekkel meg egy elhízott disznó férjjel havi 150 ezer forintból próbálnak megélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!