Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes lányok, vagy Voksán Virág?
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 20:39
41/55 A kérdező kommentje:
hát akkor nem akarok több olyan kérdést, ahol pasik sirnak h miért nincs barátnőjük.. és pont..
2012. márc. 2. 21:51
42/55 anonim válasza:
Én meg mondtam !
Ez értelmetlen kérdés vágod ?
A szép lány az ilyen : [link]
én mindig oda állok elmondom mi a f*sz van , nem biztos ,hogy érdekel ,de én tudom ,hogy igazam van .
Na de ez csak vicc tesó . !SZia :):)
43/55 anonim válasza:
-.-" Igazán gyönyörű Rihanna tényleg nagyon inkább az a kérdés hogy tőle ki nem szebb?
45/55 anonim válasza:
ez a lány is szarrá van photoshoppolva, és Virág még mindig jobban bejön :)
47/55 A kérdező kommentje:
ezeket az utolsó kommenteket nem értem..
2012. márc. 2. 22:14
48/55 anonim válasza:
nem baj :) amúgy még szép ,hogy természetes . Mit kezdjek a műanyaggal ? RESPECT
49/55 anonim válasza:
Szerintem maskep velekedn'el ha elotted allni az a 'muanyag' de megis mindegyik linkelt csajtol szebb virag!!!
50/55 anonim válasza:
Abszolút a Virághoz hasonló alkatú nőket kedvelem, főleg hosszú távú kapcsolatra. Náluk egyfajta biztosíték, hogy nem fogják egy, vagy több év múlva elhanyagolni a testüket. Akik "természetes" barátnőim voltak, mindegyik, ahogy jött a tél, elhízott, meg megnőtt a hasuk és b@sztak arra, hogy mozogjanak. Mivel én is tisztelem a testemet, és sokat foglalkozok vele, elvárom, hogy egy nő ezt hatványozottan tegye meg.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!