Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes lányok, vagy Voksán Virág?
Gratulálok csajszi a barátodhoz!
Az irigyek meg mondjanak amit akarnak. Savanyú a szőlő! :D
15/20 20:46
Mi az, hogy "összessrác"? 1 válasznyival előtted írom, hogy természetesek, és más is írta, most akkor mi a gond?
Amúgy nekem egyáltalán nem tetszik. Főleg ezen a képen, amit linkeltek. Túlkomponált, ez a smink, ez a nézés...
Virág jobban bejön, álomnő. Mondjuk én alapból jobban csípem azt a stílust :)
22/F
Off:
Helyesbítek, tisztelet a kivételnek! (Komolyan is gondolom, mert be tudom ismerni, ha hibázok és jogos a felvetés!)
a 20:46-os
Jaj kérdező... Ne legyél már ilyen naív. Csak marhulásból irtam (meg szerintem sokan mások is...) Voksánt.
Mi a szart kezdenék vele áruld már el? Ég és föld hozzám képest. Minden srác modellekre recskázik, persze, hogy mindenki szúrná Voksánt. Ti sem átlag srácokkal fantáziálot... Már aki fantáziál.
Annyira együgyü kérdést tettél fel... Sokkal értékelhetőbb egy természetes, átlagos lány mint egy ilyen szilikonozott bomba nő. Nem is érezném magam szükségesnek mellette. Örökké az lenne bennem, hogy mind a 11 ujjára kaphatna 100x jobb csávót...
Egy hétköznapi átlagos lány legalább értékelni tud. És így én is tudom őt. Nem csak a harc lenne örökké, meg a küzdés, hogy örökké felülteljesítsek meg mindél jobb legyek. Kikészítene egy életen át... Attól hogy egy lány nem szépségverseny nyertes attól nekem még ugyan úgy lehet szép...
Annyira végletekben gondolkoznak itt egyesek... Vagy inkább a többség... A kérdésekből is látszik...
Ha minden pasi úgy gondolkozna, hogy csak a bomba nők kellenek, akkor kihaltunk volna. Ez lehet akár felcserélt nemek esetében is igaz...
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!