Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Nyáron találkoztam egy sráccal strandon. Szerelem első látásra. Még soha nem viszonyultam így senkihez. Sajnos csak a keresztnevét tudom, azt is csak onnan, hogy hallottam mikor szóltak neki a szülei. kb fél év telt el és még mindig nem tudtam elfelejteni. Mit tegyek?:/
2012. márc. 2. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Jelöld meg facebookon, vagy pedig kattint a hirdetésre és ezzel is támogasd a gyikot:
2012. márc. 2. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.forgasd vissza az idö kerekét és kérdezd meg a vezetéknevét is ,és akkor meg tudod kereni.
2012. márc. 2. 16:55
 3/5 A kérdező kommentje:
höh.köszi:/
2012. márc. 2. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
azért hiszed tökéletesnek, mert nem volt alkalmad kiismerni, bálványt építettél. Képzeld azt, hogy milyen gusztustalan szokásai lehetnek, hogy mennyit csalódhattál volna benne azóta. Meg hogy milyen béna, hogy el se tudta kérni a számod, amikor lett volna lehetősége, ilyenre nem érdemes várnod! :)
2012. márc. 2. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) próbálom ilyenekkel nyugtatgatni magam:D
2012. márc. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!