Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elmondanátok egyszer a férjeteknek/ vagy vőlegényeteknek?
Tegyük fel, hogy :
közeledik az esküvő, és a vőlegényeteknek elmondanátok, hogy még régen alkalmi prostitúcióba keveredtetek?
Egyébként félreértés ne essék, nem az őszintétlenséget pártolom, én kezdetektől fogva nyílt lapokkal játszom mindig.
De ha már a kapcsolatuk elején elmaradt ez az "őszinteségi roham", akkor most már többet árt vele, mint használ a választási lehetőség adásával.
szerintem is többet ártanál, mint használnál. nem ismerjük a kedvesed habitusát, de, ha nem jól reagálja le, akkor az azzal is járhat, hogy elmondja másoknak, hogy mekkora trauma érte.... és attól kezdve mindenki tudni fog róla. :-(
+ amit említettél, hogy nem jókedvedből csináltad, és a másik hogy ha egy menhelyen ismerkedtetek meg, önkéntesként, akkor, még, ha esetleg valaki azt is mondaná neki, hogy örömlány voltál, akkor se nagyon hinné el. nem szoktak k.k ilyen helyen dolgozni.
egyébként hány éves vagy?
Mikor önkéntesként dolgoztam, akkor Ő is beállt a sorba egy tányér ételért...
Meg akart ismerni, azt mondta, hogy a mosolyom miatt állt meg, és nem megy tovább, míg meg nem adom a telefonszámomat.
31 éves vagyok.
Már írtam, hogy nem tudja meg senkitől. Rajtam kívül egy barátnőm tud róla és a legjobb fiú barátom. Már 25 éve ismerem őket, kizárt, hogy ők mondanák el.
Igen, elmondanám neki minden féle képpen, mert megérdemli az igazságot, hisz házasodni szeretnétek.
Csak megkell találni a megfelelö idöpontot. Esetleg egyszer amikor pihentek nyugodtan, akkor kérdezgesd öt hogy van - e olyan dolog az életében, amit megbánt. Lehet hogy elmondja, s akkor jösz te. Mond öszintén hogy régen volt - megbántad, stb. Sok sikert kivánok neked!
Ha szeret, akkor elfogadja, hisz ez régen volt, meg nem is önkéntesen tetted, ezt is mond ám el neki.
Igaz, hogy nekem még friss a kapcsolatom, csak fél éves, de akkor is pár nappal ezelött elmondtam a fiúmnak egy olyan titkot, amiröl senki sem tud. Féltem hogy elveszitem öt, mert olyan dolgot nem dijjaz amit tettem, de szeret, s mondta hogy nem kellett volna féljek emiatt csak bár lettem volna korábban öszinte vele.
Mielött elmondtam, pár hete már lelkiismeretfurdalásom volt, hogy elmondanám neki, mert megérdemli hogy tudjon rólam mindent. Minden nap találkozunk, eddig s ezután is. :) én megvagyok könnyebbülve hogy elmondtam neki.
üdv, 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!