Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elmondanátok egyszer a férjeteknek/ vagy vőlegényeteknek?
Tegyük fel, hogy :
közeledik az esküvő, és a vőlegényeteknek elmondanátok, hogy még régen alkalmi prostitúcióba keveredtetek?
.Cyan.
Az ok volt a legerősebb,nem részletezném.
Idő: 8-10 éve
2 évig / őszi szünet-tavaszi szünet/ 4*4hét kb.
Joga... Igen, az bizonyára van neki.
Csakhogy a Kérdező sem nyilván úrilányi jókedvében tette ezt - mégha a pénz miatt, akkor sem azért, hogy meglegyen az új hajvasalóra.
Ha egy lány ilyesmibe keveredik, és nem egy bizonyos értelmi szint alatt van, elég nagy törés ez neki.
Továbbra is fenntartom, hogy ne mondd el.
Én tuti elmondanám.
Már csak azért is, ha elhagy akkor tudod, hogy nem ő volt az igazi.
Az élet nem csak habostorta, ha a multbéli tetteid miatt otthagy, akkor is ott fog hagyni ha valami probléma lesz.
.Cyan.
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
Nem mondom el neki soha.
Önkéntesként dolgoztam egy menhelyen, ott találkoztunk először.Ő nem úgy ismer, mint egy oromlányt....
Szeret engem, azért amilyen vagyok, és ha elmondanám, hogy mit volt, akkor elferdítené azt a képet, amit eddig kialakított Rólam.
Nem fogok neki csalódást okozni azzal, hogy elmondom, hogy mi történt nyolc éve.
#14-es hozzászóló vagyok.
Ez nem egy kis dolog, szerintem el kell neki mondani.
Az általa megismert képet nem hiszem, hogy elferdítenéd vele, hiszen így ismert meg.
Az is te voltál, és meg is bántad.
Ráadásul ilyen helyen ismert meg amit írtál, tehát nem hiszem, hogy ezért elhagyna.
1. Ez nem kis teher számodra, érdemes kiadni
2. Ő is összeköti veled az életét, joga van tudni. Ha ezért elhagy, akkor nem ő az igazi (én biztos nm hagynálak el ezért)
3. Kisebb a világ mint te azt hiszed, ha véletlen még is kiderül valahogy, és már összekötötte veled az életét... hmmm nem is tudom mit tennék, de tuti elhagynálak és talán mindenkinek elmondanám bosszúból, amiért nem választhattam.
Szóval döntsd el, hogy ha rövidtávú kapcsolatot akarsz akkor ne mond el, de ha igazi párként tekintesz rá, szerintem mond el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!