Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtetek meg a párotokkal?
Én anno. 6 évvel ezelőtt anyukám munkahelyén. Először megláttam és utána csak ő járt a fejemben, minden nap beugrottam anyuhoz csak azért, hogy lássam, aztán először csak köszöntünk egymásnak, rá 1-2 hónapra meghívtam egy kávéra, meg hazavittem, innen már ment minden a maga útján. :-)
31/ffi
A válasz megírásának időpontja: ma 13:22
Ejjha, egy lelkitárs :D
Mi BiteFight-on ismerkedtünk meg.. szimplán klántársak voltunk, aztán msn, telszám, tali és ma már másfél éve együtt vagyunk (:
13:42: de egyébként szerintem az ilyen kapcsolat már alapból nem lehet rossz, mert csak játék és ott összebarátkozok... és van közös érdeklődési körötök. :) Jobbak az ilyenek mint társkeresők... szerintem.
13:22 voltam. :)
Mi az idei Honda találkozón ismerkedtünk meg :)
Vasárnap volt, hogy 1 hónapja együtt vagyunk :)
Parommal tavaly agusztusban ismerkedtunk meg a novere altal, Angliaban.( o erdelyi es kijott doldozni) A baratio tarsasagunk tagja volt novere akit nagyon birok.Bemutatkoztunk...
Oktoberben a szuletesnapja utan irt egy sms-t hogy nem merte bevallani, de nagyon jo csajnak tart es nagyon tesztem neki,( olyan kislurkos sms volt)
Nem erdekelt eloszor, de ra egy hetre mert tudtam h szabadnapos, meghivtam h kiserjen el Brightonba az egesz napot atbeszelgettuk, azota nagyon sok idot toltottunk egyutt es boldogok vagyunk.
myvipen rámírt, levelezés, msn, majd találkoztunk, és összejöttünk :)
ez a travianos nagyon jó :) velem honfoglalón volt hasonló régebben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!