Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak?
már az első 3 szó után hogy szereted, az utolsó szót felesleges volt elolvasnom.
szerintem nyugodtan öntsd nyakon vízzel, úgyis jön a meleg, aztán meg békülésből szexeljetek egyet XD
Az ilyennel jobb ha nem foglalkozol. Nem akar tölled semmit, ha mégis akkor valószínüleg megint ez lesz. :(
Keress mást!
Én is hasonló helyzetben vagyok, bár köztük az ex-vőlegényemmel lassan 1 éve vége, elég csúnya módját választotta a szakításnak, nekem kellene haragudnom, mocskolnom... de nem, én már túlléptem, elengedtem a haragomat... bezzeg ő, és a kedves párja, akivel hónapokon keresztül csalt, elfordítja a fejét, és barátnő még vigyorogni is szokott.... ahogy vigyorgott akkor is, amikor lebuktak...
Szóval én nem erőltetek semmit. De azért felpiszkálom a kíváncsiságukat, mert amikor csak összefutunk, én mindig látványosan jókedvű vagyok és mosolygok. Tedd te is ezt!!! Lássa csak, hogy nélküle is van élet, hogy jól vagy, hogy jól érzed magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!