Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit? :/
Aszexuális vagyok és most hogy ez "kiderült", a legtöbb fiú ismerősömnek én lettem az élő guminő. Lehet fogdosni, állandóan a dugásról beszélni, "ezt se érzed/ettől se izgulsz fel?" és hasonló vicces dolgokat csinálni velem.
Ilyen ciki ez? Miért csinálnak ekkora ügyet a szexből?
Nem értem miért hagyod,hogy taperoljanak?Szerintem ez nem helyén való viselkedés.
Amúgy,ez akkor lesz probléma,ha ne adj'Isten párkapcsolatod lesz.
Én se értem miért olyan nagy ügy a szex.Viszont én élvezem és szeretem.
én ismerek olyan csajt akinek ha indokolatlanul megfogtad a vállát tőből kitépte egy pörgőrugással a kezed.
jó azért bevallom ilyet csinálni tulzás lenne xD
Csillag es hold valaszahoz csatlakozom: te diagnosztizaltad sajat magad, vagy beszeltel szakemberekkel es megallapitottak, hogy aszexualis vagy?
A masik kerdes: mi az, hogy "kiderult"? Az ilyen dolgok nem szoktak csak ugy kiderulni...
A harmadik: akar foglalkoztat a szex, akar nem, nem szabad hagyni, hogy tapogassanak, ezzel azert egy komoly hatarvonalat lepnek at az ismeroseid. Valahogy errol le kell oket allitanod!
A negyedik: a szexualitas vegulis mindenkinek a maganugye, a sajat intim dolga, amihez masoknak nem sok koze van, maximum azokat vonhatod be az ilyen jellegu maganugyeidbe, akiket te akarsz. Mindenki masnak igazabol nem sok beleszolasa van, hogy milyen a szexualis eleted, vagy hogy van-e egyaltalan. Ezt is valahogy meg kellene ertetni a kedves ismerosokkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!