Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit? :/

Figyelt kérdés

Aszexuális vagyok és most hogy ez "kiderült", a legtöbb fiú ismerősömnek én lettem az élő guminő. Lehet fogdosni, állandóan a dugásról beszélni, "ezt se érzed/ettől se izgulsz fel?" és hasonló vicces dolgokat csinálni velem.

Ilyen ciki ez? Miért csinálnak ekkora ügyet a szexből?

2012. febr. 17. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel őket szexuális zaklatásért. Szerintem egyszerű.
2012. febr. 17. 23:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért ez még nem a szexuális zaklatás kategória, de akkor ezt egész életemben titkolnom kell és fenntartani valamiféle látszatot? Akkor meg az emberek azt hiszik, lezbi vagyok és nem vállalom.
2012. febr. 17. 23:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen mit gondolnak mások.
2012. febr. 17. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem értem miért hagyod,hogy taperoljanak?Szerintem ez nem helyén való viselkedés.

Amúgy,ez akkor lesz probléma,ha ne adj'Isten párkapcsolatod lesz.

Én se értem miért olyan nagy ügy a szex.Viszont én élvezem és szeretem.

2012. febr. 18. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:
keverj le nekik egy pofont, ha fogdosnak. amúgy meg a magánügyed. fura nekik, mint pl a lezbikusság is, de attól függetlenül még nem rájuk tartozik, és nincs joguk fogdosni, és igen is sexuális zaklatás...
2012. febr. 18. 01:04
 6/8 anonim ***** válasza:

én ismerek olyan csajt akinek ha indokolatlanul megfogtad a vállát tőből kitépte egy pörgőrugással a kezed.

jó azért bevallom ilyet csinálni tulzás lenne xD

2012. febr. 18. 02:24
 7/8 étoile et lune ***** válasza:
Miért tetted közzé, hogy aszexuális vagy? És hogy derült ki a dolog? Miből gondolod, hogy az vagy? Elmentél valami kivizsgálásra, leteszteltek, hogy nem izgulsz fel semmire, és ráírták a homlokodra? Nem kötekedni szeretnék, tényleg érdekel. Meg a haverjaidból ítélve tizenéves vagy, de legalábbis túl fiatal ahhoz, hogy leírd a szexet. Na, tényleg érdekel.
2012. febr. 18. 02:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Csillag es hold valaszahoz csatlakozom: te diagnosztizaltad sajat magad, vagy beszeltel szakemberekkel es megallapitottak, hogy aszexualis vagy?

A masik kerdes: mi az, hogy "kiderult"? Az ilyen dolgok nem szoktak csak ugy kiderulni...

A harmadik: akar foglalkoztat a szex, akar nem, nem szabad hagyni, hogy tapogassanak, ezzel azert egy komoly hatarvonalat lepnek at az ismeroseid. Valahogy errol le kell oket allitanod!

A negyedik: a szexualitas vegulis mindenkinek a maganugye, a sajat intim dolga, amihez masoknak nem sok koze van, maximum azokat vonhatod be az ilyen jellegu maganugyeidbe, akiket te akarsz. Mindenki masnak igazabol nem sok beleszolasa van, hogy milyen a szexualis eleted, vagy hogy van-e egyaltalan. Ezt is valahogy meg kellene ertetni a kedves ismerosokkel...

2012. febr. 18. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!