Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Milyen az alakom?
Tudom, hogy egy 100 kg-os emberhez képest vékony, egy modellhez képest pedig kövér vagyok, csak őszintén, tetszik-e vagy sem? 10-es skálán mennyi? Strandon gáz ez így, formásodjak/fogyjak még?
Kort mindenképpen írjatok!
Szerintem abszolút semmi gond nincs az alakoddal. Kicsit érdekes amit az itteni válaszolók írnak, tekintettel arra hogy a gyakorisok többsége a telt lányokat szereti. Te pedig egyáltalán nem vagy telt.
Normális testalkatod van. Azaz se nem kövér se nem sovány. Jó nem is izmos, de szerintem ez nem sok embert érdekel...
Így is nyugodtan kimehetsz a strandra. De ha nagyon fitt akarsz lenni akkor aerobic meg rendes étkezés és dobj le egy 2-3 kilót.
Viszont a melled elég fura. Nem tudom pontosan megmondani, de valami furcsa benne.
21F
alaktalan. mint ha egy darab fát látnék. semmi derék, egy izmos, formás láb..
19F
szerintem az alakod tökéletes, már csak mellet növessz, az nem árt ha van egy nőnek :P
amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!