Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfiak elcsábításának trükje? Ha kedvel engem, hogyan érjem el, hogy bolonduljon értem?
Nem tisztességtelen okból kérdezem. Kedveljük egymást, sokat beszélgetünk, keressük a másikat, de nem történik semmi.
Szeretném elérni, hogy úgy érezzen, ahogy én.
Röviden, tömören, szeretném, ha szeretne. Hogyan érjem el, hogy ne csak kedveljen, hanem kívánjon, szeressen meg idővel?
Normális válaszokat várok és írnátok nemet, kort, légyszives!?
Mielőtt leszidtok, azért írtam ki, mert már unom az örökös egy helyben topogást.
Nem ajánlom az ilyet, mert nagyon könnyen megeshet, hogy ha eljuttok odáig pl. házasság, hogy félidőben azt mondja hogy ő az egészet nem is akarta, és azzal le is lép.
Tudom milyen egy helyben topogni, de várj türelemmel. Ne akard kierőszakolni belőle, mert nagy valószínűséggel nem lesz jó vége.
De nehezen viselem már. Tudom, hogy kedvel, mert állandóan felhív, ha úgy adódik keresi a társaságomat. De nem lép. És nem rtem. Ha mással "barátkozom", akkor meg féltékeny.
Hogy a fenébe van ez?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__27..
Lehet, hogy ezért nem lép.
Nem lefeküdni akarok vele és annyi volt!!!! Nem értettetek jól uraim!
Mint írtam, fura kapcsolat ez, nem tudom, hogy barátság-e vagy több, és szeretném előre lendíteni végre, ha meg nem megy, végre nyithatok más felé.
Érdekes eset.
Bár ő 29 éves, tehát nem gyerek már, bizonyára jó pár nőn túl van már.
Nem jutottunk el addig, mondom, hogy ingadozunk a barátság és valami más között. Még egy csók sem volt. Csak mint írtam, állandóan keres, érdeklődik.....de nem lép, de volt hogy féltékeny volt.
Ettől tartottam. Elpoénodjátok, pedig komolyan kérdeztem, nem bírom már ezt a kutya-macska helyzetet.
Nem akarja, hogy vele legyek (ha akarná lépne), de mással sem, mert arra meg megjegyzéseket tesz. Elegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!