Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a férfiak elcsábításának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfiak elcsábításának trükje? Ha kedvel engem, hogyan érjem el, hogy bolonduljon értem?

Figyelt kérdés

Nem tisztességtelen okból kérdezem. Kedveljük egymást, sokat beszélgetünk, keressük a másikat, de nem történik semmi.

Szeretném elérni, hogy úgy érezzen, ahogy én.

Röviden, tömören, szeretném, ha szeretne. Hogyan érjem el, hogy ne csak kedveljen, hanem kívánjon, szeressen meg idővel?

Normális válaszokat várok és írnátok nemet, kort, légyszives!?

Mielőtt leszidtok, azért írtam ki, mert már unom az örökös egy helyben topogást.

2012. febr. 24. 11:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
most komolyan, szedd már össze magad... még egy csók sem volt blabla, nem mer lépni. azért nem a 18. században élünk, hogy elalélva várd, hogy felszedjen a herceg fehér lovon. mutasd ki, hogy téged is érdekel, lépj felé te. nem kell egyből megcsókolni, de szerintem azért léphetsz úgy, hogy ne legyen nyilvánvaló, de a reakciója egyértelmű legyen. ne itt elmélkedj, hanem csinálj is valamit.
2012. febr. 24. 11:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Akár hiszed, akár nem a lehető legkomolyabban válaszoltam!
2012. febr. 24. 11:37
 13/19 A kérdező kommentje:
Tettem már érte, megírom neked priviben!
2012. febr. 24. 11:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom, hogyan csábíthatnám el, amikor hazahoz némi itallal, de nekem nem ey estére kell. És aljas dolognak is tartom, szóval ezt nem tenném.
2012. febr. 24. 11:47
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Engem 2 dologgal tud egy lány nagyon elcsábítani:

1. a szemével meg a mosolyával

2. ha úgy érzem, hogy egy hullámhoszon vagyunk, hasonlóan látjuk a dolokat

Ha ez a kettő egyszerre összejön, akkor nagyon nehéz ellenállni.

2012. febr. 24. 12:00
 16/19 DonKartács ***** válasza:
Elküldöd nekem is a szituációt mert kíváncsi vagyok mit léptél feléje
2012. febr. 24. 13:38
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem, te ismered a történetet barátom! :)

Még bíztattál is, emlékszel? :)

2012. febr. 24. 14:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Engeedj neki..ha azt érzi,hogy az "övé" vagy akkor az szerintem eléggé..bolondító..:D én is olyan szituba vagyok most,hogy valakivel nem járok,csak úgy vagyok..és akkor neki pl engedem a seggfogdosást,ölelgetést.. :D de nem volt semmi 18-as cucc. : P mivel 15 alatt vagyok......:D de most az tényleg olyan hatást kelt egy pasinál h-ha megengeded h megfogja a segged,hogy huh kell ez a csaj stb.:D
2012. febr. 26. 09:44
 19/19 A kérdező kommentje:

Jah......a rib_ncságra célzol, meghagyom neked. "Fogdossa a seggem".

Elég gáz, hogy valaki, bárki fogdoshat, az meg tetézi, hogy 15 éves gyerek vagy.

2012. febr. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!