Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek gáz egy ilyen felső test?
2012. márc. 1. 19:44
11/38 A kérdező kommentje:
Mit egyek fater? ha testépítő szerekre gondolsz ilyenekkel nem élek, amugy meg vagyok 85 kiló. nem elég?
2012. márc. 1. 20:02
13/38 lila nyuszi válasza:
8, mert nem szépséges hófehér a bőröd. :D
14/38 A kérdező kommentje:
pontokat ám. bocsánat néha szolizom.ésamugy sem vagyok olyn fehér bőrű
2012. márc. 1. 20:09
15/38 anonim válasza:
nekem tetszik, semmi baj nincsen vele^^
16/38 anonim válasza:
bár a szolit azért lehagyhatnád... az b*zis :D
17/38 A kérdező kommentje:
nem tartom annak.még azt mondom ha valaki minden nap benn van az buz.s de szerintem az, hogy az ember télen nem akar hófehér lenni az nem ciki
2012. márc. 1. 20:24
18/38 anonim válasza:
a tél a fehérség ideje, és ez tök normális dolog. nem szeretem azokat a pasikat, akik többet foglalkoznak a külsejükkel, mint én, pedig lány vagyok. pl szoliban sosem voltam. iszonyú rendellenes színt tud adni a bőrnek, bár akik járnak azt gondolják, nem így van, de én pl simán megállapítom fiúról is, lányról is, hogy szolis-e, vagy napon barnult.
20/38 anonim válasza:
17 évesen ilyen beled van? Ennél én is jobban tartom magam :-P Te már 30 fölött egy tohonya pocakot növesztesz majd!
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!