Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz az, ha egyedül halok meg (de eljön madj annak is az ideje, hogy félre ne értsétek), mindenféle párkapcsolat nélkül?
Figyelt kérdés
Csak mert ha eddig nem volt, akkor nem is akarom, hogy legyen. Rájöttem, hogy nekem egyedül kell lennem.2012. márc. 1. 19:20
1/5 Csokasi-a81 válasza:
az a gáz, hogy ezt mért nem tudod egyedül eldönteni. ezen gondolkodj el inkább...
2/5 anonim válasza:
te hülye vagy és
aki hülye haljon meg ahogy szokták mondani
4/5 anonim válasza:
szerintem halj meg úgy ahogy azt a legméltóbbnak tartod!
5/5 anonim válasza:
ha senkid sem lesz akkor az Önkormányzat, (Ergo a polgármester eltemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!