Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszettem a lánynak?
Figyelt kérdés
A suli előtt cigiztem, és egyszer csak kijött a suliból egy lány és végig a szemembe nézett, és én is az övébe, aztán odajött hozzám és kért egy cigit, én adtam neki, aztán tovább ment.Nekem tetszett de hirtelen azt sem tudtam mit mondjak, vajon tetszettem neki?Mondjuk akkor ott maradt volna beszélgetni nem?Vagy azt gondolta, hogy tolakodó lenne?2012. márc. 1. 17:30
1/6 anonim válasza:
Csak lehúzott egy cigire, ennyi.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mit gondolt. Lehet, hogy csak egy cigira volt szüksége.
3/6 A kérdező kommentje:
:D
Mekkora gáz vagyok, nem jövök be senkinek:S
2012. márc. 1. 17:37
4/6 anonim válasza:
De lehet, hogy bejöttél amúgy. Csak ennyiből nem derül ki.
5/6 anonim válasza:
Minek cigizel? Majd egy doboz cigivel biztos összejössz
6/6 anonim válasza:
Ennyiből igazán nem lehet eldönteni,hogy tetszel-e neki vagy sem. Ismered?Nem.Ő ismer téged?Nem.Beszélgettél vele?Nem.
Sajnálom,de nem lehet leszűrni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!