Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek ritkán van igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek ritkán van igazi orgazmusuk? Igaz-e, hogy sok nő egész élete során egyet nem él át?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hány évesek a nők?
2012. márc. 1. 12:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Én 23. A csajok, 25, 21, 22. Minddel volt legalább 3hónapos kapcsolatom, a 25évesel 3év.
2012. márc. 1. 12:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor nem csodálom, hogy kevés pasival találkoztak, aki ki tudja őket elégíteni. A férfiak általában csak idősebben tudnak rendesen szeretkezni. Veled szerencséjük volt, van. Nekem elég sok pasival volt dolgom a húszas éveim elején, de nem sok örömöm volt bennük.

32N

2012. márc. 1. 12:20
 14/17 anonim ***** válasza:
17%

"Szerintük nagyon kedves vagyok az ágyban"

EZ AZTÁN NAGYON ÉLETSZERŰ! JOBBAT IS KITALÁLHATTÁL VOLNA!

A kérdésed is elég béna. Sok értelme nincs. Mi az hogy igazi orgazmus? Miért, van nem igazi is? Milyen "sok nő"? Az nálad mennyi? Meg: "egész élete során egyet nem él át" Kiket kérdezel? 100 éveseket?

2012. márc. 1. 12:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Ez az oldal nem arra való, hogy levezesd a feszültségeid!

Javaslom sportolj valamit vagy menj el pszichológushoz!:)

2012. márc. 1. 12:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az exem néha megjátszotta, de a mostani barátnőm mindig megelőz. Neki minden alkalommal van.
2012. márc. 1. 14:35
 17/17 anonim ***** válasza:
igaz.. nekem van egy erotikmasszőr ismerősöm, és mesélte, hogy rengetegen fordulnak hozzá ezzel a gonddal, még 35 év fölött is. nekem 2 barátnőm ment el hozzá, mert nekik is ilyen gondjuk volt, több éves szexuális élet után is. 2x mentek el hozzá, és a probléma megoldódott. én is gondolkoztam rajta, de még nagyon az elején voltam akkor ennek a dolognak, így nem mentem. nem bántam meg, mert a mostani párommal rendszeresen van orgazmusom, csiklóra egy alkalomkor 3-8 között van, hüvelyi még csak 2x volt, de fog ez még változni. am fejben dől el az egész. (:
2012. márc. 1. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!