Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 7 napja szedi a symicia fogamzásgátlót és a hét nap után ugy döntött lefekszik velem elkeztük amit elkellet óvszer nélkül és betetem neki de szolt hogy fáj abba hagytuk elsem mentem?
"szempontyából"??? Hány éves vagy, 14?
Nem, nem lesz terhes nagy vszínűséggel, mert meglepő módon, a fogamzásgátló arra való, hogy megakadályozza a fogamzást.
Meglepő, mi?
A symicia, ha az előírásoknak megfelelően a ciklus első napján kezdik szedni, azonnal hat. Ha utána 2-5 nappal, akkor hét nap múlva. A barátnőd nem lenne terhes ennyitől, akkor sem, ha nem szedne, így még úgy sem. De egy kis helyesírást azt tanulhatnátok a dugás mellett.
32N
"de nem tudom hogy menyi idő mulva hat a fogamzásgátló amit szed"
1. Google-t ismered?? Akkor használd b-meg!!!! Fent van a tájékoztató neten.
2. Ha már annyira jóban vagytok,hogy dugtok, talán őt is megkérhetnéd, hogy mutassa meg a gyógyszer papírját.
3. Ha nem tudod, hogy hat-e, akkor mi a büdös retkes p.csiáért rakod bele gumi nélkül a f.szod??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!