Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Finnországban és az északi országokban tényleg normálisak a nők?
Úgy értem, hogy ott ha tetszem valakinek az beszélgetésbe elegyedik velem, nem pedig pislog mint hal a szatyorban, ha meg odamegyek hozzá akkor meg van hökkenve, hogy te meg mit akarsz?
Itt olyan ellenségesek a nők, annyira zárkózottak, elutasítóak.Miért?Az egyetemi éveim alatt pl. egy nő sem szólt hozzám, akikhez én szóltam mindig tőmondatokban válaszoltak, igen, nem, ja, mintha beszélni sem tudnának a magyar nők.
Hova akarsz ezzel kilyukadni? Persze, hogy nem, mert van párom, nekik pedig normális csinos barátnőjük. Ha a kérdés igaz lenne egy magyar pasinak se lenne barátnője, de van!
A kérdező egy beképzelt majom, egyértelmű, hogy nem volt szimpatikus egy csajnak se akit leszólított, vagy eldöntendő kérdést tett fel nekik, amire igen vagy nem a válasz. Ennyi! :D
Finnországban sok sikert az ismerkedéshez... Hónapokig éltem kint, a következőt láttam:
- a finn nők vagy nagyon csúnyák, vagy nagyon "műek"
- uralják a kapcsolatokat, kezdeményeznek, szabályokat hoznak, követelőznek
- nagyon kényelmesek, önzőek és lusták a jólét miatt
- a szex-szel való zsarolás teljesen elfogadott nevelési módszer
- gond nélkül félremennek, DE cserébe neked is megbocsájtják simán
Ne értse senki félre, a finnek jó emberek, de azt mondani, hogy a nők mennyivel így meg úgy... lehet hogy a nagy nyitánynál jobban hanyatt dobja magát, kedvesebb mint egy magyar nő, de utána megnézheted magad. Náluk ismeretlen, hogy munka után még ő főzzön, takarítson stb. Vagy csinálod te, vagy viszed étterembe és fizeted a házvezetőnőt.
Nem viccelek.
Sztem ITT a legnormálisabbak a nők,velem érdekes egy liftben is beszélgetésbe elegyednek,ellenben sokat utaztama világban sőt éltem éveket külföldön is és na ott igazán zárkózottak a nők,de ha tudod a módját,ott is dumálnak veled.A hiba inkább benned van szerintem,sekélyes a kommunikációd,testbeszéded stb.
A saját bocsánat h ezt mondom "szerencsétlenséged" miatt ne magyar nőket okold,ők közvetlenek és fantasztikusak és jó a humorérzékük és helyén van az eszük.Ha te itt nem tudsz csajozni,bárhol máshol SEM fogsz tudni.
ja és még annyit hogy MESSZE A FÖLDÖN a magyar nők a legszebbek!!!Nem azért mondom mert én is magyar vagyok,hanem mert sok országban jártam és a felhozatal mindemhol nagyon gyér volt... a mediterrántól az északi országokig.Van ahol egy egész évben nem látsz annyit csinos nőt,mint ahányan itt nálunk egy buszmegállóban állnak pl.
ÉLJENEK A MAGYAR NŐK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!