Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm kiszívta a nyakamat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm kiszívta a nyakamat, és lett rajta két folt, nagyon feltűnő, ha ti ilyet látnátok máson, mit gondolnátok róla, és hogy ciki ez egy munkahelyen ha lássák?

Figyelt kérdés
Fiúk,lányok véleménye is érdekelne,a válaszokat nagyon köszönöm.

2012. febr. 29. 20:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
jaja,általában ilyenkor viccelőséssel szokták eltusolni a dolgot:)
2012. febr. 29. 20:19
 12/17 A kérdező kommentje:
sz egy dolog hogy az idősebbek elítélik,de már kezdik is,hogy mindja haver hogy mivan ki van szívva a nyakad?erre egy másik lány:mivan tán irigykedsz?
2012. febr. 29. 20:23
 13/17 A kérdező kommentje:
de szerintetek a fiatalok hogy állnak hozzá?mert az idősek,ők idősek
2012. febr. 29. 20:26
 14/17 A kérdező kommentje:
vagy ezt ti menőnek látjátok?
2012. febr. 29. 20:28
 15/17 anonim ***** válasza:
garbós pulcsi, sál, alapozó. Mást nemtehetsz. Csak az idősebbek szokták elítélni, ha haverok a munkatársak nemfognak b-sztatni
2012. febr. 29. 20:31
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi válaszod,de a munkahelyemen minden ilysemi kilőve,csak póló,és baszott feltűnő,és nem tudom mire számítsak tőlük
2012. febr. 29. 20:37
 17/17 anonim válasza:
Attól függ mi a munkád. Én általában az utcán, sima utcai ruhába büszke vagyok rá. Mikor kocsmáros voltam akkor a vendégekkel csak elröhögcséltünk rajta, viszont mikor a pénzügyi terepen dolgoztam akkor nem jött volna ki annyira jól. Sztem egyébként gáznak nem gáz, csak van ahova nem illik.
2012. márc. 2. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!